Az egyik internethasználó leírt egy helyzetet, amely a barátja esküvőjén történt. Köszönetként és ajándékként az ifjú pár minden vendégnek egy kaparós sorsjegyet adott. Kiderült, hogy az egyik szerencsés volt, és nagy nyereményt tartalmazott, és az azt kapott vendég úgy döntött, hogy nem osztja meg.

Fotó: shutterstock/Esküvő és életmód shutterstock/alisafarov

Az egész helyzetet a menyasszony koszorúslánya írta le a fórumon. Cipruson történt, ahol egy 10 fős baráti társaság úgy döntött, hogy eltölt egy 10 napos nyaralást, és az egyik pár összeházasodott. Emiatt közösen béreltek egy villát, majd néhány nap múlva ünnepséget tartottak, melyen a vendégek ajándékot kaptak jelenlétük köszöneteként.

Kaptak egy kaparós sorsjegyet, ahol sok pénzt nyertek. Feltett nekik egy kínos kérdést

A nő azzal kezdte a bejegyzést, hogy az egész nap csodálatos volt, és nagyon jól érezték magukat, és kiderült, hogy az egyik pár, Sarah és Paul 5000 fontot (több mint 5800 eurót) nyert. Mindenki gratulált nekik a boldogsághoz, de másnap kellemetlen helyzet állt elő.

Reggeli közben a barátok még mindig újraélték az elmúlt napot, és a pár arról beszélt, mire költik a nyert pénzt. Aztán a poszt írója úgy döntött, megkérdezi, mennyit kapnak belőle az ifjú házasok. Mint bevallotta, nem rossz szándékkal tette.

„Nem azért kérdeztem, mert azt akartam sugallni, hogy tegyék meg, csak arra nem gondoltam, hogy egy kis összeget ajándékoznak majd a menyasszonynak és a vőlegénynek, mert nélkülük nem jutna el a sok. ”

– magyarázta.

Nem akarták megosztani a nyereményt. Az út végéig szót sem váltottak vele

Kérdése után kínos csend támadt, és Paul egy idő után azt válaszolta, hogy nem tervezik a nyeremény felosztását. Sarah viszont felkelt és elment, mert sírt. A szerző kérdése mindkettejükben rosszullétet és fösvényt keltett.

,,Elnézést kértem, és azt mondtam, hogy nem így értettem. Csak azért mondtam ezt, mert én is ezt tenném a helyükben, de ez az ő pénzük és az ő döntésük, és azt kell vele csinálni, amit akarnak.”

– írta a szerző, mondván, hogy a pár az utazás végéig nem beszélt vele.

Az internetezők egy szálat sem hagytak szárazon rajta. „Milyen szemtelen”

A nő bejegyzése alatt sok kedvezőtlen megjegyzés hangzott el. A netezők egyetértettek abban, hogy rosszul viselkedett, és ahogyan feltette a kérdést, nagyon elfogult volt.

„Nem nyilatkozhat mások adományairól, pénzéről és pénzügyeiről, hacsak nem kérik az Ön segítségét vagy véleményét.”

„Milyen goromba.”

„Mindenki kapott egy kaparós sorsjegyet, és nyertek. Nem a te dolgod megkérdezni, hogyan költenék el ezt a pénzt, különösen a társadalomban, függetlenül a szándékaidtól.”

„Senki sem kérdezte meg a véleményét… és az „én megtenném” kifogás nem kifogás.

– olvastuk.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

A takarítók lottóztak. Milliókat nyertek, de másnap eljöttek dolgozni

Így néz ki a világ leggazdagabb nője. A gazdagság örökösnője mellőzi az ékszereket, és ezt a kiegészítőt viseli