A közelmúltban tett londoni látogatása során Dolly Parton meghívást kapott Kate Middletontól. A sztár végül nem fogadta el az ajánlatot, hogy találkozzon a walesi hercegnővel. Az egyik interjúban elárulta az okot.

Fotó: shutterstok/Tinseltown shutterstock/ Isaaack

Bár a brit királyi család nem mentes a botrányoktól, tagjai továbbra is jelentős tiszteletnek örvendenek. Az Egyesült Királyságban és külföldön tisztelettel bánnak a királyi család tagjaival, és a monarchia sok rajongója biztosan arról álmodik, hogy egy pillanatra közel kerüljön III. Károly királyhoz, Vilmos herceghez vagy Kate Middletonhoz.

A királyi család tagjaival való találkozás lehetősége valószínűleg megtiszteltetés lenne a show-biznisz számos sztárja számára. De úgy tűnik, nem minden híresség, aki a hírekben szerepel, hajlandó mindent feladni, hogy elbeszélgessen a brit korona képviselőjével.

Dolly Parton visszautasította Kate Middleton meghívását. Elárulta az okot

Fotó: shutterstock/LINGTREN.COM

Azok a hírességek, akik elszalasztották a lehetőséget, hogy személyesen találkozzanak a királyi család egyik tagjával, többek között Dolly Parton. A közelmúltban Londonban tett látogatása során a híres művész meghívást kapott Kate Middletontól teára. Végül azonban visszautasította a csábító ajánlatot, hogy interjút készítsen a walesi hercegnővel. A BBC Radio 2-nek adott interjújában a sztár elárulta, miért utasította vissza Kate meghívását.

Dolly Parton a múlt hónapban az Egyesült Királyságba látogatott. A művésznő akkoriban a Rockstar című legújabb albumát reklámozta, amely a tervek szerint idén novemberben fog megjelenni. A 77 éves countrysztár a BBC-nek adott interjújában beszélt londoni tartózkodása részleteiről, és bevallotta, hogy ott elég sűrű programja volt. Paz interjú során megemlítette Kate Middleton meghívását is, amelyet sajnos nem tudott használni. Biztosította azonban, hogy a hercegnő javaslata rendkívül kedves.

„Istenem, ezúttal még teázni is meghívtak Kate-hez, de nem tudtam elmenni. Azt hittem, nagyon kedves és kedves tőle, hogy meghívott, és egy nap hasznos leszek – az nagyszerű lenne.”

– mondta a BBC Radio 2-nek.

Az interjúban Dolly Parton úgy döntött, hogy megviccelődik a walesi hercegnő meghívásának elutasításának okán. A 77 éves sztár a műsorban azt mondta, hogy Middletonnal való találkozás nem segít neki… új albumának reklámozásában.

„Nem akarta reklámozni a rockalbumomat, ezért nemet kellett mondanom.”

– viccelődött Dolly.

Parton a BBC Radio 2-nek adott interjújában nem titkolta, hogy londoni tartózkodása kellemes élmény volt számára. Az énekes azonban sajnálta, hogy nem volt ideje egy kicsit felfedezni őt.

„Szeretem az embereket, London hangulatát. Sajnos nem volt időm meglátogatni. A múltban megcsináltam, én és a bandám a buszon, amikor megterveztük.”

– mondta egy interjúban.

Gondolod, hogy Kate Middleton kap még egy lehetőséget, hogy pletykálkodjon Dolly Partonnal?

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Meghan Markle „NAGY VISSZATÉRÉST” készít az Instagramon? Szakértők: „Akár MILLIÓ DOLLÁRT is kereshet posztonként”

Hátrahagyott felelősségek? Vilmos herceg és Kate hercegnő irritálta a közvéleményt. – Rájuk néztek