Képek a falon? Cserélje ki őket eredetibb díszítéssel, itt az ihlet

Kíváncsi vagy, hogyan adhatsz élénkebb hatást a falaidnak? Ragaszd fel a képeket és próbálj ki valami mást…Csupasz falak a nappaliban, hálószobában vagy előszobában? Ha azon gondolkozol, hogy kell nekik valami élénkítés, ezúttal próbáld meg feledkezni a festményekről vagy fényképekről. Az eredetibb darabok is szépíthetik őket.

dekorációk Díszítsd fel a faladat, de cseréld ki a képeket más, eredetibb díszítéssel, KIK.

Talán első pillantásra nem vonzóak a szarvasfej formájú arany díszítések. De mi van a másikkal? Ha szabadjára engedi a fantáziáját, még egy arany- vagy ezüstszarvas is a falon gyönyörködhet a lakáslakó szemében.

dekorációk Balról felfelé: 1: Fali dekoráció, KIK, 2: Fali dekoráció, WestwingNow.sk, 3 lent: Fali dekoráció, WestwingNow.sk, 4: Dekoráció, RetroLiving

Az absztrakt formájú, markánsabb arany vagy ezüst darabok is egészen más hangulatot adhatnak egy egyébként unalmas teremnek. Próbáljon ki új kombinációkat, ahol ezúttal nem a képekkel, hanem más dekorációkkal fog játszani.

dekorációk Fali dekorációk: Balról felfelé: 1. Tükör, TKMaxx.com, 2. Tükör, H&M Home, 3. Balra lent: Tükör, HomeSense, 4: Tükör, Kultikus bútorok

Ebben a tekintetben a tükrök is jelentős szerepet játszanak – nemcsak a helyükkel, hanem a falon lévő számmal is varázsolhatsz. Nyugodtan kombinálhatsz többet is egymás mellé, még csak nem is kell egyforma alakúnak lenniük. Merész arany keretek? Vagy valami természetesebb? Hihetetlen lehetőségek közül választhat, mindössze annyit kell tennie, hogy szabadjára engedi a fantáziáját.

dekorációk Díszítse falát például egy hatalmas, eredeti tükörrel, a Bonami.sk

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche