Kerttrendek az idei nyári szezonban

A nap és a friss levegő folyamatosan kihúz minket a szabadba ezekben a meleg napokban. Ha időnk engedi, elhagyjuk a négy falunkat. A tüdő és a fej megtisztítása, valamint a hosszú tél után a hiányzó D-vitamin pótlása könnyen a nyári szezon fő pontjává válhat.

Egész hétvégén a levegőben

Ha van elég helyed a kertben vagy a teraszon, ebédelj minél gyakrabban a szabadban. A nagy napernyő kellemes árnyékot biztosít délutánonként. Elhelyezhető, kellően nagy árnyékoló átmérőjével garantálja a hűvösséget és megvédi Önt egy váratlan nyári záportól. Valószínűleg senkit sem kell csábítanunk egy délutáni sziesztára.

Pihenni egy kávéval a kézben, vagy fürdőruhában szívni a napsugarakat a medence mellett, egyszerűen hozzátartozik a szabad hétvégékhez. Ne felejtsen el egy kényelmes fotelt párnákkal, és rögzítsen egy kiváló minőségű fekvőfotelt a gyepen. Ne hagyja, hogy az esti lehűlés elkedvetlenítse. Kellemes megvilágítással és meleg takaróval grillezzen a barátokkal, vagy csak pihenjen a szökőkút hangja mellett. Ki tudja, talán vele ébredsz reggel. 🙂

Egy kerti nyugágy és asztal élettartama felületkezelés nélkül is 30 év lehet. Ez köszönhető az ún ThermoWood rendszer. A hőkezelés minden gyantát és egyéb biológiai anyagot kiszorít a fából. Az anyag így ellenáll minden fapusztító kártevőnek és gombának. Eladó: www.zahradny-nabytok-prowood.sk.
www.zahradny-nabytok-prowood.sk.

A műrattanból készült sarokkanapé jól jön, főleg ha több vendégünk van. A levehető, mosható huzatok praktikusak, így nem kell aggódnod a bézs árnyalatok miatt sem. Az edzett üvegből készült asztal mindig elegáns megjelenésű és könnyen karbantartható. A STARK kerti garnitúrát megtalálja a Tempo Kondela márkakereskedőjénél.
TEMPO KONDELA, sro

A kellemes meleg tónusú lakókülső nem fakul ki egykönnyen, és ha balesetálló is, akkor hosszú évekig kitart. Az ALMA betonburkolat felületét a Perfect Clean TOP rendszer védi, melynek köszönhetően akár hagyományos vegyszerek használata nélkül is eltávolíthatja a szennyeződéseket, mint az olaj, bor vagy kávé. Megtalálható a Presbeton márka kínálatában.
PRESBETON Nova, sro

VINDALSÖ kültéri kocsi gumi kerekekkel, barnára festett eukaliptusz, 81 × 51 cm, 99,95 €, az IKEA kínálatában.
IKEA

A vezető német gyártó, Sun Garden luxus Crystal napernyőjét 375 cm átmérőjű 529 eurós áron kínálja a Mountfield.
Mountfield

Tenneker TC Dark Moon faszéngrill moduláris ráccsal, beépített hőmérővel és a fedélben légbefúvás szabályozóval, 45 cm átmérőjű grillezési felülettel, 99 €, a Hornbach forgalmazza.
Hornbach

Egy kisebb, vízzel vagy homokkal megtöltő állvánnyal rendelkező napernyő kevésbé stabil.

A beton vagy öntöttvas talpú nagy esernyők még az erős szélnek is ellenállnak.

A napernyő használatakor ügyeljen az árnyékoló anyagának sűrűségére, különösen annak vízállóságára.

Az olcsóbb típusok megvédenek a naptól, a jobb minőségű szövet az UV sugárzástól is.

SZÖVEG: KATARÍNA PAUKEJE
FOTÓ: CÉGARCHÍVUM
FORRÁS: magazin

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche