Készítsd el a tökéletes fokozatos frizurát néhány perc alatt otthon: nincs szükséged többé fodrászra, és még több pénzt spórolsz!

Ez a nő megmutatja, hogy tényleg nem kell fodrászhoz menned a tökéletes fokozatos hajvágáshoz. Egy kis ügyességgel magad is megcsinálhatod otthon!

Eljárás:

Először is fésüld meg alaposan a hajadat, és tűzd fel lófarokba úgy, hogy az ellenkező irányban legyen, vagyis ne hátul, hanem elöl. Fogj egy éles ollót, az ujjaiddal egyenesítsd ki a hajadat, és valahol az állad magasságában vágj egyenesen.

Ezután a vágás helyén vágd le a hajat függőlegesen.

Most oldjuk fel a hajat, és fésüljük át újra. Válasszuk szét a vastagabb hajszálat elöl (a többit gyűjtsük össze lófarokba), mintha a frufrut vágnánk, csavarjuk meg finoman, és ismét fogjuk meg az ujjainkkal. Nagyjából a száj magasságában vágjuk le.

Ezután ismét meglazítjuk a hajat, körülbelül annyi hajat veszünk, mint egy műcopfhoz, és a maradék hajszálakat lófarokba gyűjtjük hátra. A meglazult hajat kissé oldalra simítjuk, és ferdén levágjuk.

Ugyanígy járjon el a másik oldalon is. Ezután hasonlítsa össze a hajat, hogy a hossza mindkét oldalon azonos-e.

Végül vágja le a haj teljes hosszát.

Kész! Most már csak annyi a dolgod, hogy megszárítsd a hajad és formázd (vasalhatod laposra, vagy göndörítheted finoman egy hajsütővas segítségével). Az eredmény fantasztikus.

Videós bemutatót találsz

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche