Készülünk egy hangulatos szezonra! A legjobb manikűrötletek 2023 őszére (FOTÓ)

Felkészülés a hangulatos szezonra!  A legjobb manikűrötletek 2023 őszére (FOTÓ)

Reméljük, már látta a választékot. Most meghívjuk Önt, hogy megtudja, milyen körömdizájn lesz a népszerűség csúcsán idén ősszel.A legjobb őszi manikűrötletek már megtalálhatóak a HOCHU.ua-n található anyagunkban!

Jön az új szezon, és ezzel együtt eljött az ideje, hogy búcsút intsünk a nyári körmöknek. A fényes és gazdag nyári dizájnt hangulatosabb és elegánsabb őszi színek váltják fel. Anyagunkban megtalálja a legjobb manikűrötleteket, amelyek megfelelnek a 2023-as év legújabb trendjeinek.

Kezdje semleges lehetőségekkel – sima vagy többszínű körmök az őszi palettán. Válassz hagyományos narancssárga, piros, sötétkék, smaragd, csokoládé és akár fekete árnyalatokat is. Ne feledkezzünk meg a divatos ombre körömdizájnról sem, amely nagyon érdekesen fog kinézni a kezeden.

Készülünk egy hangulatos szezonra!  A legjobb manikűrötletek 2023 őszére (FOTÓ) - 1. fotó
Készülünk egy hangulatos szezonra!  A legjobb manikűrötletek 2023 őszére (FOTÓ) - 2. fotó

Ősszel a hagyományos francia manikűrt érdekesebb, többszínű, piros és sárga árnyalatú opciókkal kell helyettesíteni. Nem szabad megfeledkezni a kockás mintáról sem, amely nem csak a ruhákon lesz népszerű.

Felkészülés a hangulatos szezonra!  A legjobb manikűrötletek 2023 őszére (FOTÓ) - 6. fotó

Ami a dizájnt illeti, az őszi manikűr elsősorban az idei szezon fő attribútumaihoz kapcsolódik: sárga levelek, aranyos csésze kávé, esernyők, esőcseppek és virágok. Ha pedig szereted a minimalistabb manikűrlehetőségeket, akkor ügyelj a geometriára és az akvarell vonásokra – ebben az esetben is célszerű ragaszkodni a szezonális színpalettához.

Felkészülés a hangulatos szezonra!  A legjobb manikűrötletek 2023 őszére (FOTÓ) - 13. fotó

Ne hagyja ki a 2023. szeptemberi TOP 5 legdivatosabb listáját sem. Ne felejtsd el, hogy a lábaidnak még a hideg évszakban is 100%-osnak kell kinézniük!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche