Két szuper természetes keverék virágok és szobanövények számára, amelyek bőséges növekedést és virágzást serkentenek!

Ma két élénkítő természetes keveréket mutatunk be az élethiányos virágok és szobanövények számára. Ezek bőséges virágzásra ösztönzik, és zöldebbé, egészségesebbé teszik növényeit.

Szeretné, ha virágai és szobanövényei gyorsabban nőnének és bőségesebben virágoznának? Íme két szuper természetes keverék, amelyek ideálisak növényei növekedésének és virágzásának serkentésére. Ezeket a keverékeket könnyű elkészíteni, és tele vannak tápanyagokkal, amelyek fokozzák zöld barátaid egészségét és szépségét. Próbálja ki őket, és nézze meg, ahogy növényei gyönyörű és buja példányokká alakulnak át!

További nagyszerű receptekért és kreatív inspirációkért otthonodba, látogass el Facebook oldalunkra .

Két szuper természetes keverék

1. Első keverék

1. Az első keverék esetében mossunk meg 3-4 friss tojáshéjat, tegyük egy üvegbe, és törjük össze egy kicsit a tenyerünkben. Öntsünk bele 1 liter forró vizet, és fedjük le az üveget. Tegyük sötét helyre, és hagyjuk 5-7 napig pihenni.

2. Amikor a keverék elkezd sötétedni és habosodni, készen van.

3. Ezután szűrjük le a levet, és öntsük a virágokra, háromszor annyi vízben feloldva. Ajánlott kéthetente egyszer ezzel a keverékkel hidratálni a virágokat.

2. A második keverék

1. A második keverék esetében hámozzunk meg 3-6 közepes méretű burgonyát, tegyük át egy lábasba, és fedjük le 1 liter vízzel. Kis lángon 20 percig forraljuk.

2. Ezután szűrjük le a levét, hagyjuk kihűlni, és csepegtessük a virágokra.

3. Ezt a keveréket a növények növekedési időszakában kéthetente egyszer adhatjuk.

Sok szerencsét! 🙂

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche