Keverd össze a sót a Coca-Colával, és csodák történnek otthonodban.

A Coca-Cola és a só csodás kombinációja elképesztő eredményeket ad otthonod takarításakor. Ha kíváncsi vagy, mi történik, ha összekevered ezt a két összetevőt, készülj fel a meglepetésre. Ezek az összetevők nem csak fogyasztó hatásukról ismertek, de nagyszerű tisztító képességekkel is rendelkeznek.

A Mr. Smart YouTube-csatorna ajánlása a tisztítás új módját kínálja, a Coca-Cola és a só felhasználásával. Ehhez 350 ml Coca-Colára, 2 teáskanál sóra és esetleg 2 csepp tisztítószerre lesz szükséged.

Az eljárás a következő. Ha akarod, két csepp mosószert is adhatsz hozzá. Alaposan keverje össze az összetevőket.

A könnyebb alkalmazás érdekében készítsen speciális oldatot egy Coca-Cola palack műanyag kupakjának segítségével. Melegítse fel a kupakot öngyújtóval, és egy nyárs segítségével készítsen mártást. Öntse az elkészített oldatot a palackba, és zárja le a kupakkal.

Ez az egyszerű, de hatékony megoldás tökéletes szövetséges a WC tisztításakor. Összetevői segítenek eltávolítani a vízkő és a csúnya sárga foltokat. Csak öntse a WC-csészébe és a perem alá is. A foszforsav, amely a Coca-Cola fontos összetevője, jól behatol a vízkőbe, és lebontja azt. A só szintén fontos szerepet játszik a tisztításban, mivel fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és hatékonyan küzd a baktériumok ellen.

Ennek a házi készítménynek köszönhetően a WC tökéletesen tiszta lesz. Ugyanezt a Coca-Cola és só oldatot használhatod a szaniterek tisztítására is. Ez az egyedülálló kombináció segít tisztán és higiénikusan tartani az otthonodat.

Itt a teljes videó-eljárás:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche