Kezdj el inni fokhagymás vizet. A tested hálás lesz neked

A fokhagyma egyike azoknak az ételeknek, amelyekkel nem lehet hibázni. Amellett, hogy remek az íze, fantasztikus hatással van az emberi szervezetre, amit nehéz számszerűsíteni. Nem hiába nevezik természetes antibiotikumnak. Főleg manapság egyre népszerűbb, mert sokan úgy tekintenek rá, mint az immunrendszer természetes erősítésére.

Egyszerű előkészítés

Sokan azonban szembesülnek azzal a problémával, hogyan és milyen adagokban fogyasszuk a fokhagymát, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle. Magától értetődik, hogy ha fokhagymát adunk a főzéshez, akkor nem csinálunk semmi rosszat, de sajnos nem hozzuk ki belőle a maximális hasznot.

A fokhagyma fogyasztásának egyik leghatékonyabb módja a fokhagymás víz. A felkészülés nem is lehetne könnyebb. Egy pohár víz és néhány gerezd fokhagyma elég lesz. Vegyük és nyomjuk bele egy pohár vízbe. Ezután alaposan keverje össze, és máris megihat egy italt, amitől az immunrendszere igazi lendületet ad.

Próbáld ki a fokhagymás teát is

Ideális egy pohár fokhagymás vizet inni naponta egyszer, reggel éhgyomorra. Sokan hajlamosak egy pohár citromos vízzel kezdeni a napot. Nem rossz ötlet a citromot fokhagymával helyettesíteni, ha immunitásunk erősítésére van szükség, vagy kombinálni a két ételt. Így kapsz citromos-fokhagymás vizet.

A fokhagymás tea alternatívája a fokhagymás víznek, különösen azok számára, akik nem tudnak megbirkózni a nyers fokhagyma sajátos ízével. A teát úgy készíted el, hogy a fokhagymát megtisztítod, felaprítod és felforralt vízbe teszed. Igény szerint citrommal vagy mézzel ízesítjük.

Hogyan hat a fokhagymás víz a szervezetre

Támogatja az immunrendszer megfelelő működését.
Csökkenti a magas vérnyomást.
Segíti a zsírégetést és ezáltal a fogyást.
Támogatja a szív- és érrendszert.
Kiüríti a mérgező anyagokat a szervezetből.
Segít eltávolítani a gyulladást.
Javítja a bőr megjelenését.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche