Kezdőlap: hogyan lehet kombinálni a konyhai munkalapokat és a bútorokat

Ha háza felújításán gondolkozik, vagy közvetlenül megépíti azt, ami lesz az új otthona, valószínűleg tudnia kell néhányat a munkalapok és a konyhai munkalapok kombinálásának módjai. Manapság különféle lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek közül sok érdekes, és minden tulajdonos számára van egy. Ha azt szeretné, hogy otthona ragyogjon, jobb, ha megnézi a különböző alternatívákat.

Az ingatlan ezen részének anyag- és színválasztéka nem csekély, mert ez az egyik legtöbbet használt napi szinten. Ahhoz, hogy ne csak használja, hanem élvezze is, elengedhetetlen, hogy vegye a fáradságot a lehetséges kombinációk elemzésére.

Ötletek a konyhai munkalapok és bútorok kombinálására

Fából készült bútorok és fehér munkalapok

Minden bizonnyal ez a legelterjedtebb kombináció az elmúlt években, leginkább a design kiadványokban látható. A bútor nem szorul sok magyarázatra, mert mindannyiunknak otthon van, a munkalapok pedig innen mennek a tiszta fehérek a legsemlegesebb fehérekre.

Az a jó ebben a kombinációban, hogy a felső fénytartományok révén a környezet könnyen visszaveri a belső fényt.

Fehér bútorok és fa munkalapok

Nyilvánvalóan az első kombináció anyagainak és tónusainak megfordításával is más az elért hatás. Nagyobb képet kap a környezetről általában, és kellemes fában kezeli az ételeket.

Fa bútorok és kő munkalapok

Egyre népszerűbb az a változat, amely kőből készült – valódi vagy utánzatos – a munkalapokon. Finomabb érzetet biztosít. Aki megnézi, azt gondolná, hogy létezik a jelentős bútorbefektetésbár az ára nem magasabb, mint másoké.

Luxus, ragyogás a hatalomnak

A nemzetközi építészet legmodernebb stílusai ma már fényes textúrákon alapulnak, amelyek olyan felületeket alkalmaznak, mint például a márvány. Az ehhez az anyaghoz választott színektől függetlenül az elsődleges szempont a fényes felület, amely magára vonzza a figyelmet.

Szürke és fehér kontraszt

2023-ban egyre népszerűbb a fehér bútorok és a szürke munkalapok kombinációja, vagy fordítva. Ezt az alternatívát általában akkor választják, ha az egyik falat a bútorhoz vagy a munkalaphoz hasonló szürke tónusra festik.

Zöld és alumínium, a következő trendek

Ha pedig valami kevésbé hagyományosra vágyik, választhat olyan anyagokat, mint az alumínium, vagy olyan színeket, mint a zöld.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche