Te hogyan tartod rendben a konyhádat? Ezt a kérdést sok nő teszi fel magának, és ez nem mindig könnyű. Kiderült azonban, hogy okos trükkök hatékonyan segítenek ebben. Mire érdemes odafigyelni? Az egyszerű módszereknek köszönhetően az edények többé nem fognak kiesni a szekrényekből.

Egyre több nő ismeri fel, mennyire fontos a mindennapi tárgyak helyes és rendezett tárolása. Míg egyeseknek rengeteg helyük van és nulla problémájuk, másoknál még az edények is kiesnek a konyhaszekrényből. Szerencsére vannak trükkök, amelyekkel kezelheted ezt a problémát, és a hely azonnal kezelhetőbbé válik. Mit kell tennie?

Hogyan tartsunk rendet egy kis konyhában? Egyszerű trükkök a tároláshoz segítenek

Nemrég az Instagramon @mrsdeluxinspiration posztolt egy rövid videót, amiben bemutatja három egyszerű trükk a szűkös konyhában való tárolásra. Kiderült, hogy ezeknek köszönhetően az edények többé nem fognak kiesni a szekrényekből.

View this post on Instagram

A post shared by Lyly Dellux (@mrsdeluxinspiration)

Mindenekelőtt győződj meg róla, hogy a poharakat ne helyezzük külön a szekrényekbe.mert akkor sok helyet foglalnak el. Sokkal jobb megoldás a négy párba rakjuk őket, és tányérokra helyezzük őket., ahogy a mellékelt videón látható. Ezenkívül tudnod kell, hogyan lehet egyszerűsíteni a tortatányér tárolását. Ahelyett, hogy egymásra pakolnád, ahogy az asztalra teszed, tegye fejjel lefelé, majd fedje le üveggel.. Így valamivel alacsonyabb szekrényekbe is befér, és sokkal kevesebb helyet foglal. Az utolsó trükk, amit @mrsdeluxinspiration profilján osztott meg. Állítsd a bor- vagy pezsgőspoharakat különböző módon – némelyik lábon, némelyik pohárra. Így úgy helyezheted el őket a szekrényekben, hogy mind elférjenek, anélkül, hogy túl sok gondot okozna.

Hol kezdjük a konyha takarítását? Az internetezőknek tetszett ez az ötlet az Instagramról

A videó alatt számos internetes felhasználó kommentje jelent meg az edények tárolására vonatkozó trükkökkel. Magát a videót több mint 550 ezer alkalommal lájkolták. Kiderült, hogy az Instagram-felhasználóknak tetszettek a bemutatott módszerek.

„Ez fantasztikus.”

„Igazán nagyszerű tippek a konyhában található nehéz tárgyak szétválogatásához.”

„Remek tipp a bögrékkel, remélem, hogy egyszer majd a szekrényemben is lesz ilyen.”

„Félelmetes, nagyon köszönöm.”

Kapcsolódó cikkek:

TOP 4 dolog, amit a vendégei először észrevesznek a konyhában

Konyhai szagelnyelő kevesebb mint 1 EURO-ért. Ez a két fűszer elég