Kiszámíthatatlan jelek: Soha nem tudhatod, mire számíthatsz ezekkel a nőkkel. Ismered őket?

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntő az állatöv egyik legkiszámíthatatlanabb jegye. Fő jellemzője a zárkózottság és a zárkózottság, az e jegy alatt született nők pedig nehezen veszik természetesnek a dolgokat. Azonban kiváló megfigyelők: szeretnek reflektálni, de esetenként kifejezetten impulzívak is tudnak lenni.

Váratlan helyzettel szembesülve a Vízöntő nő egy lépést hátrálhat, és sokáig gondolkodhat azon, hogy mit tegyen a legjobban. A legjobb módja annak, hogy megközelítsünk egy olyan kiszámíthatatlan jelet, mint a Vízöntő, ha elfogadjuk makacsságukat, és olyannak tekintjük őket, amilyenek.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek egy nagyon furcsa jegy, amely a teljes kiszámíthatatlanság jeleit mutathatja. Barátaik és rokonaik jól ismerik ezt a sajátosságot. A valóságban az Ikrek inkább zártak, és alig nyílnak meg senki felé. Nem fejezik ki hangosan gondolataikat. Inkább mindent maguk csinálnak, és nem kérnek segítséget.

Az Ikrek nők mindenre hajlandóak bizonyos célok elérése érdekében. Ha tanácsot adsz nekik, ritkán követik azt. Hajlamosak mindig saját döntéseiket meghozni anélkül, hogy mások véleménye befolyásolná őket. Ennek eredményeként bizonyos körülmények között rosszkedvűnek és nagyon kiszámíthatatlannak tűnhetnek.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos az erős impulzivitásáról és határozottságáról ismert állatöv jele, ami bizonyos esetekben valóban eltúlzott. Ezek a tulajdonságok gyakran vezetik ezeket a nőket kiszámíthatatlansághoz és elhamarkodott döntésekhez, még ha fontosak is, sokkot okozva a legközelebbi embereknek.

Egy Kos nő ritkán tud nyugodt és türelmes lenni: ha akar valamit, azt bármi áron és minél előbb meg kell szereznie. Ennek elérése érdekében a Kos nő bármire hajlandó, és különösen kiszámíthatatlan és váratlan pozíciókat tud felvenni bármilyen akadállyal szemben.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ha feldühít egy Skorpiót, akkor teljes kiszámíthatatlansággal kell szembenéznie. Ezért jobb, ha nem okoz csalódást és kárt ezeknek a nőknek. Különösen kiszámíthatatlanok lehetnek, és valóban váratlan reakciókat válthatnak ki. A Skorpió nő azonban nyugodt és békés a mindennapi életben, és aligha pazarolja az energiát, hacsak nem igazán szükséges. Ha azonban valaki hibát követ el vele szemben, egy harcias személyiséggel találja szembe magát, akitől nem tudja, mire számítson.

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche