Kitartásában kiváló jel. A sors semmilyen csapása nem győzheti le őket. Te vagy az?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánban születettek vezetői képességeik és sziklaszilárd akaratuk miatt tűnnek ki. Vadak és rettenthetetlenek, és túlságosan részt vesznek céljaik elérésében, ezért gyakran teljesen elveszítik érzelmi kapcsolatukat. Az oroszlánok erősen önközpontúak, öntudatosak, mentálisan erősek, és nem befolyásolják érzelmi problémák. Lelki összeomlásuk csak ritka esetekben fordulhat elő.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntő az állatöv legkeményebb csillagjegye. Ezek az emberek önfejűek, pontosan tudják, hogyan kell uralkodni érzelmeiken a nehéz helyzetekben. Soha nem veszítik el a türelmüket, és akkor is megállják a helyüket, amikor mások érzelmileg összetörnek. Emellett általában nagyon magabiztosak, tisztában vannak képességeikkel. Ugyanakkor példátlan humorérzékkel rendelkeznek, ami hozzájárul kiegyensúlyozott érzelmi közérzetükhöz. A Vízöntő mentálisan erős emberek, akik könnyen átvészelik a nehéz helyzeteket.

Bika (április 21. – május 21.)

A Bika erős csillagjegy, folyamatosan aktív és tudatos. Ezek a lények nagy hangsúlyt fektetnek fizikai és mentális jólétükre, és tisztában vannak képességeikkel. Érzelmileg teljesen erősek, bármit meg tudnak nyilvánítani, amit csak akarnak. Emellett számíthat arra, hogy a Bika a legnehezebb helyzetekben is a legpraktikusabb döntést hozza meg. Optimizmusuknak köszönhetően folyamatosan repes bennük a vidám hangulat.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A szüzek gyakorlatiasak, szerények és szimpatikusak. Sok mindent érezhetnek, de ezeket az érzelmeket a világon semmiért nem mutatják ki. Ezek a lények karrier- és szilárdságorientáltak, mindig a racionalitást részesítik előnyben az érzésekkel szemben. A Szűz születésű emberek könnyen kezelhetik érzelmeiket, és képesek megbirkózni a sors bármely csapásával anélkül, hogy depresszióba esnének.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A nyilasok szabad szellemiségükről ismertek. Az érzelmeket a listájuk végére teszik. Tisztában vannak érzéseikkel, és könnyedén tudják kezelni a szívszorító hírekre vagy eseményekre adott reakcióit. Mindentől függetlenül csak logikus és praktikus döntéseket tudnak hozni erőfeszítés nélkül.

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche