Közönséges olaj helyett: hogyan öltöztessünk salátát, hogy finomabb legyen, mint egy étteremben

Közönséges olaj helyett: hogyan öltöztessünk salátát, hogy finomabb legyen, mint egy étteremben

Megosztottunk egy friss zöldségsaláta receptjét. De néha szokatlan ízt szeretne adni egy ételhez. Ilyen esetre érdekes módokat osztunk meg bármilyen friss saláta öltöztetésével.

Ha ízletes és egészséges salátát szeretne kapni, ne töltse meg majonézzel. A portálon alternatív tankolási módokról volt szó.

Mivel öltöztessük a salátát

A zöldségsalátához fehér joghurt vagy zsírszegény tejföl alapú könnyű szósz illik. Adjunk hozzá citruslevet a termékhez. Ebben az esetben nem szükséges csak a citromra korlátozni magát – egy nagyon érdekes salátakombinációt hoz létre a narancs- vagy mandarinlé.

Azt is javasoljuk, hogy különféle dióféléket vagy magvakat adjon hozzá a salátához. Len-, szezám-, napraforgó- vagy tökmag megfelelő. Salátától függően nagyon finom dióval vagy mandulával megszórni az ételt. Mielőtt ezt megtenné, száraz serpenyőben fel kell hevíteni és felaprítani – így lesz fényesebb az ízük.

A magvakat és a dióféléket is turmixgépben lehet turmixolni. Például a len nem tesz jót a szervezetnek, ha egész magként egyszerűen lenyeli.

Ez az adagolási mód szokatlan ízeket is biztosít az ételhez. Azt is elmondtuk, mit kell tenni a vaj elkészítéséhez.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche