Krónikus álmatlanságban szenvedő jelek. Te is köztük vagy?

Álmatlanságban szenved, ideges vagy emiatt, nem tud semmire koncentrálni, és minden éjszaka az ágyban való hánykolódás a pokol a számodra? Akkor lehet, hogy egyike azoknak a csillagjegyeknek, akik olyan emberekkel születnek, akiknek alvászavarai vannak. A következő horoszkóp megmondja, hogyan tudják leküzdeni ezt a problémát ezek a krónikus álmatlanok.

Ikrek

22. 5. – 21. 6.

Az Ikrek szegény emberek, akiknek folyamatosan kavarognak a fejükben bizonyos gondolatok, és akik nem alszanak jól, mivel az év hosszú. Általában legfeljebb három órát alszanak éjszakánként, és napközben legalább öt kávét meg kell inniuk, hogy talpon maradjanak. Az egyetlen dolog, amit kipróbáltál, az az altató. De nem jók neked, úgyhogy jobb, ha nem térsz vissza hozzájuk.

Egy forró fürdő lefekvés előtt segít. Kényeztesse magát egy pihentető fél órával minden este. Adjunk a vízhez különféle aromás olajokat, illatosított sókat vagy nyugtató habokat. Gyújtson meg néhány gyertyát, játsszon egy pihentető zenét, és csukja be a szemét. Aztán menj egyenesen az ágyba, és próbálj nem gondolni semmire, csak aludni.

Mérleg

23. 9. – 23. 10.

A Mérlegek folyamatosan aggódnak a világ egyensúlyáért, ezért nem tudnak aludni, bármennyire is próbálkoznak. Folyamatosan motoszkál valami a fejükben, és még éjszaka sem tudják megállítani. Mindig kreatívak és kitalálnak valamit, ami sajnos annak rovására megy, hogy nem tudnak pihenni. Ez a helyzet hosszú távon nem fenntartható.

Az e jel alatt álló embereknek lefekvés előtt meg kell inniuk egy csésze gyógyteát, hogy megnyugodjanak. A jobb alvás érdekében a legjobb gyógynövények a citromfű, a levendula, a kamilla, a golgotavirág vagy az orbáncfű. Ezek a gyógynövények egyenesen varázslatosak az Ön jele számára. Ha rendszeresen issza őket, alvásproblémáinak meg kell szűnniük.

Vízöntő

21. 1. – 20. 2.

A Vízöntőknek sok alvászavaruk van, ha az ágyukon kívül máshol alszanak. Így nem mennek nyaralni, nyaralóra vagy máshova. Nem aludnának ott. Valahányszor kipróbálták, elvesztegetett nyaralásban részesültek, ahonnan teljesen kimerülten tértek vissza. A Vízöntő még otthon sem alszik egész éjjel, de sokkal jobb.

Az aromák nagyon pozitív hatással vannak a Vízöntőre az elme megnyugtatására és a jó alvásra. Próbáljon tehát illatos gyertyákat vagy illatos olajokat, amelyek harmonizáló hatásúak. A legmegfelelőbb illatok közé tartozik a levendula, a citromfű, a zsálya vagy a kamilla. Nyaraláskor könnyedén bepakolhatod őket, és szinte nem is foglalnak helyet a bőröndben.

Forrás: Youtube

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche