Rémálom a bolgár-török ​​határátkelőnél, a Malko Tarnovo – Derekoy-nál. A török ​​vámtisztek több órára leálltak. Hatalmas oszlop gyűlt össze, és senki sem tudja, mi történik – írja a „Flagman”.

„Két és fél órája körülbelül 100 méterre vagyunk a derekoyi vámtisztviselőktől. Egy centit sem mozdultunk. Elmentem megnézni, mi a helyzet – úgy tűnik, jelenleg nincs ott senki.

Néhányan a fülkékben állnak, de úgy tűnik, valami mással foglalkoznak, és nem csinálnak semmit. Nem tudjuk kideríteni, hogy szándékos volt-e, vagy van-e valami problémájuk” – mondta Kamen Stanev, aki családjával az ellenőrzőponton tartózkodik.

Valójában a rendszeres átkelők tudják, hogy a török ​​vámosoknak gyakran vannak problémáik azokkal a tabletekkel, amelyeket állítólag a munkájuk megkönnyítése érdekében vezettek be.

Hétköznapokon és „holt órákban” is előfordulnak olyan meghibásodások, amelyek 5-6 órára vagy még tovább leállítják az autók kiszolgálását. Mindenesetre, ha úgy döntött, hogy ma este Törökországba utazik – ne a Malko Tarnovo-Derekoy határátkelőn keresztül tegye meg, hanem válasszon másik pontot.

RÉSZLETEKRE VÁRJ A BLITZBEN

Kövesse a legfrissebb híreket a BLITZ-en és a Telegramon. Csatlakozz a csatornához itt