Maria Oryashkova megdöbbentő szavakkal a „Games of the Will” után

Évtizedes sikeres karrierje után, amelyben aranyérmet szerzett hazánknak, Maria Oryashkova befejezte sportpályafutását. Döntését a Games of the Will Arénában jelentette be.

Ezt kommentálta Nova efia bajnoka, miután részt vett az extrém valóságshow-ban.

Milyen érzés volt az Arénában elszenvedett vereség után?

A mai Aréna elvesztése után nagyon érzelmes voltam, mert sírtam az örömtől. Nem gondoltam a veszteségre – ha dühös vagyok, vagy bármilyen negativitást éreztem magamban. Sírtam, ültem a homokon, és csak azt akartam, mint egy fényképezőgép, hogy megörökítsem az Aréna minden pillanatát, minden sarkát és minden centiméterét. Azt akartam, hogy örökre a fejemben maradjon. A boldogság könnyei voltak.

Miért döntött úgy, hogy visszavonul a profi sporttól?

Nagyon nehéz döntést kellett meghoznom, hogy abbahagyom-e a sportkarrieremet, és ezt már meg is hoztam magamnak. Először itt osztottam meg. Tudom, hogy kint is szembe kell néznem vele, de ettől sem félek.

Milyen érzés volt, amikor a csapat szurkolt?

Amikor a csapat tapsolt, éreztem a meleget, éreztem a hihetetlen szavakat, az Aréna energiáját, éreztem, hogy minden felmegy a testembe, és azt mondod magadnak: „Ez nem volt hiábavaló”.

Mi a véleményed Sitnilska fellépéséről?

Tudom, hogy nagyon botrányos lesz. Nem akarom leköpni a többi sportolót. Olyanok vagyunk, mint egy család. Tudom, hogy sokan csalódni fognak. Inkább nem kommentálom ezt a dolgot, és másokra bízom a megítélést.

Szerinted bocsánatot kell kérnie a nézőktől?

Szerintem minden amazonnak bocsánatot kellene kérnie a nézőktől, az emberektől, mert egy törzs voltunk, és függetlenül attól, hogy volt-e egy tettes, mindannyian részesei voltunk ennek a dolognak. Tehát elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottunk vagy csalódtunk.

Ha egy magányos szigeten kellene maradnia három versenyzővel, kik lennének?

Ha egy magányos szigeten kellene maradnom néhány résztvevővel…az Victoria, Momchil és talán…Villi lenne. Nem ismerem, de csak beszélni szeretnék, és tudom, hogy nagyon erős, nagyon harcos, és tudom, hogy sokat tanulhatok tőle.

Utolsó megmaradt Amazonként mit szeretnél mondani az összes néző nőnek?

A Games of the Will-ben először fordult elő, hogy csak nőkből álló törzs volt. Remélem, beváltottuk a nők elvárásait, erősek vagyunk, kibírjuk, bármennyire is nehéz, soha nem adjuk fel. Remélem, minél több nő összeszedi a bátorságát, hogy jelentkezzen a következő szezonra. A nőknek hihetetlen tulajdonságaik vannak, és az akaratjátékok arénája az a hely, ahol felfedezheti és bizonyíthatja őket. Inspirálni és példát mutatni, hogy erősek lehetünk. Nem csak testileg, hanem lelkileg, érzelmileg… mindenfélét.

Van olyan nő a Games of the Will-ben, aki nyerhet?

Egy nő van a többiek közül, aki nyerhet, ez pedig Victoria. Ezt kívánom neki tiszta szívemből.

Az összes megtekintése innen

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche