Marie Kondo négy aranyszabálya, hogy a házunk bejárata meleg és mindig rendezett legyen

Vannak olyan részei a háznak, ahová csak kevés vendég jut be. A bejáraton azonban abszolút mindenki átmegy. Ezért, bár nem úgy tűnik, ez egy nagyon fontos helyiség az otthonban. Ez az, amellyel az első benyomást keltjük, és már tudjuk, hogy a rossz benyomást megfordítani sokkal bonyolultabb, mint a jó benyomást kelteni. Ennek tudatában Marie Kondo bevallotta, mi a négy legfontosabb tippje egy terem, amelyet nem felejtenek el (és jó értelemben).

Sem túl sok, sem túl kevés

A két fő hiba, amit elkövetünk házunk bejáratának előkészítésekor, hogy vagy túltöltjük holmival, vagy alulmaradunk. De ahogy a rend és tisztaság japán guruja hirdeti KonMari módszerében, A megoldás olyan egyszerű, mint az életstílusunk elemzése és az igényeinkhez való ragaszkodás.. Ilyen módon kell kiválasztanunk a megfelelő számú bútort és kiegészítőt, amelyre szükségünk van tárgyaink tárolására.

Ezt a szabályt betartva a bejáratnál egy kis asztaltól, ahol egy kosár a ház- és autókulcsoknak van, egy padig, ahol tároló található cipők tárolására és egy ruhafogasra vagy akár egy esernyőtartóra, ha olyan helyen lakunk, ahol általában esik az eső. Minden az Ön sajátos körülményeitől függ..

Gondolj mások szükségleteire

Fontos, hogy a nevezést úgy szervezd, hogy az legyen kényelmes mindenkinek, aki átmegy rajta. A saját családod és a vendégek is. Ha például kisgyerekeid vannak, ne felejtsd el a magasságukba helyezni a tárolási megoldásokat, vagy akár címkés kosarakat is, amelyek megkönnyítik, hogy hazatérve mindent vissza tudjanak tenni.

Douglas Sheppard

Alkalmazkodj az évszakokhoz

Az otthoni bejárat igényei nem egyformák télen, mint nyáron. Sőt, és hogy egy példát mondjak, a csarnok tisztán tartása a havas évszakban komoly kihívást jelenthet. Az egyik módja annak, hogy megkönnyítse az életét, ha kézi porszívót és törölközőket hagy a bejáratnál. Még egy cipőtálcát is tegyünk erre a területre, hogy ne teljen meg minden vízzel és szennyeződéssel.

Adj egy hangulatos érintést

Sokat beszéltünk a csarnok gyakorlati vonatkozásairól. Azonban a ház bejárata is Lelke kell, hogy legyen, és barátságosnak kell lennie. Végül is ez az otthon első része, amelyet egy távol töltött hosszú nap után látunk. Remek ötlet, ha olyan érintést adunk neki, amely nyugodtabb és nyugodtabb hangulatot idéz elő. Például növényekkel vagy gyertyákkal melegíthetjük. Ezek azonban csak javaslatok, mert mint mindennek a KonMari módszerben, ennek is boldogságot kell hoznia.

Borítókép | Collov lakberendezés

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche