Mate vagy csalán? Meleg vagy hideg? Ha fogy, akkor ezt érdemes tudni a teákról

Egyes teák is jó segítők lehetnek a kilók leadásának időszakában. Ez is ezek!

Fogyjon a megfelelő tea segítségével.
menta tea

A borsmenta illóolajok természetes módon csillapítják az étvágyat, ezért ez a gyógynövény sem hiányozhat a karcsúsító teákból. Ezenkívül a menta támogatja a zsírok emésztését, és enyhíti az emésztési problémákat is. A friss levelek különösen alkalmasak borsmentás teához.

Csalán tea

Mindenekelőtt vízelvezető tulajdonságairól ismert, amelyek támogatják a szervezetet a méregtelenítésben, a tisztításban és ezáltal a fogyásban is. Ideális tea fogyáshoz is. Emellett a csalán számos más szinten is jótékony hatással van az egészségre. A gyógynövény segít húgyúti betegségek, emésztési problémák és gyulladásos betegségek esetén. Bár a csalántea nem tartalmaz koffeint, ne fogyaszd le közvetlenül lefekvés előtt fogyókúrás teaként, mert a kiszáradó hatása miatt gyakrabban kell vécére menned éjszaka.

Mate tea

Maté régóta az elhízás és a kapcsolódó betegségek tanulmányozásának középpontjában áll. A Mate, amelynek leveleit főként teaként készítik, pozitív hatással van a testsúlyra és a zsírszintre. Igyál mentateát reggel, mert koffeint tartalmaz, ezért serkentő is.

TIPP: Nem csak a tea fajtája, de még a hőmérséklete is segít a fogyásban! Tudományos vizsgálatok szerint a hideg mate teának (3 Celsius-fok) jobban kell növelnie a kalóriafogyasztást, mint a meleg teának (55 Celsius-fok), és ezáltal a fogyás hatását.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche