Még Brad Pitt sem kényezteti így! Egyiptomi milliárdosok nagylelkű ajándékkal Angelina Jolie-nak az egyiptomi Velencében (FOTÓK)

Egyiptom egy csodálatos ország, amely ötvözi a rendkívüli nyomort és az 5 csillagos luxust. Ennek további bizonyítéka, hogy a szegénységben élő emberek milliói között felhőkarcolókból és luxuslakásokból álló, terjengős új nagyváros formálódik Kairó belvárosától 60 kilométerre keletre.

De egy hely a sivatagban máris paradicsommá változott. Az egyiptomi Velencéről – El Gounáról szól. Az egyiptomi üzletemberek ezt a földet paradicsommá varázsolják.

Egy hely, amely nemhogy szépségében nem alacsonyabb, mint Sharm El Sheikh és Hurghada híres üdülőhelye, de még azokat is felülmúlja. Itt nincsenek szegények. Csak milliárdosok élnek El Gounában, és nem csak egyiptomiak. A világ minden tájáról származó híres és ismeretlen gazdag embereknek házaik vannak El Gounában. Ezt az oázist szándékosan úgy tervezték, hogy az olaszországi Velence városára hasonlítson számtalan vízcsatornájával. Így van – vízcsatornák a sivatagban.

A város zárva van a sivatag és a tenger között. Nagyon békés itt, és véletlenszerű emberek nem találhatják meg ezt a helyet, amely 36 négyzetkilométeren terül el. A homokos strand 10 km hosszú. A tengerparti zóna számos szigetből áll, amelyeket vízcsatornák választanak el egymástól. Ez az oka annak, hogy El Gounát Velencéhez hasonlították. A hely a legtöbb turisztikai program része. Itt nincsenek gondolák, de vannak kráterek, valamint sok jacht.

Luxusvillák épülnek a csatornák partján, és mindegyik hozzáfér a tengervízhez. Az egyiket Angelina Jolie hollywoodi sztárnak adták a sziget tulajdonosai. Érdekes módon azonban soha nem látta a luxusingatlant, annak ellenére, hogy többször járt Egyiptomban. Angelina az afrikai ország egyik legkedveltebb színésznője.

El Gounában a hőmérséklet soha nem haladja meg a 35 fokot, és soha nem esik 9 fok alá. A gyönyörű strandok és a Vörös-tenger tiszta és nyugodt vize a világ minden tájáról érkezők kedvenc helye. Az üdülőhely saját iskolával, korszerű kórházzal, golf- és teniszpályákkal, valamint saját futballcsapattal büszkélkedhet. Az olyan tevékenységek, mint a vízi turizmus és a búvárkodás, csak néhány a szórakozási lehetőségek közül El Gounában.

A hely tulajdonosai Egyiptom leggazdagabb emberei közé tartoznak. Ezek a testvérek Haguib Cavic és Hacef Cavic. Vagyonuk teljes nettó értéke körülbelül 53 milliárd dollár. Ők Miliapdepa Onci Cavipic fiai. Hacef Egyiptom leggazdagabb embere.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche