Meg lehet állapítani, hogy negatív energia halmozódott fel otthonunkban? Hogyan lehet „meggyógyítani”?

Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy sötét energiák telepedtek meg otthonunkban. Íme néhány ezek közül: A házban élők és a háziállatok megbetegszenek, a virágok nem érzik jól magukat, vagy egyszerűen elpusztulnak, dolgok eltűnnek vagy elvesznek, hangyák, csótányok és más rovarok jelennek meg, túl gyakran égnek ki az izzók, háztartási cikkek túl gyakran törik meg a készülékeket, homályos hangok és zaj hallható.

Kellemetlen szagok jelentkeznek minden látható ok és forrás nélkül, az ajtók maguktól csapódnak, folyamatosan szivárognak, tinta a falakon, állandó veszekedés a lakásban. És még több – érthetetlen álmosság, apátia, fáradtság, az alvás nem állítja vissza az erőt, rosszul alszol. Vagy voltak olyan emberek az otthonában, akiknek az őszintesége megkérdőjelezhető, vagy valaki nemrégiben meghalt abban az otthonban.

Még akkor is, ha a fent említett jelenségek és helyzetek közül csak három egyezik meg megfigyeléseivel, jó átgondolni, hogyan gyógyíthatja meg otthonát.

Hogyan gyógyíthatja meg otthonát?

Ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Ezt a feladatot egyszerű szabályok segítségével bárki meg tudja oldani. Évente 3-4 alkalommal jó elvégezni egy ilyen energetikai tisztítást – olyasmi, mint az otthon általános fizikai takarítása.

1. Állítsd fel magad a pozitív gondolkodásra

A 40 köszönet gyakorlása a Teremtőnek mindenért, amivel VAN, segít az elmét tiszta gondolatokra hangolni. Ha kényelmesebb az Ön számára – írja le a köszönetlistát egy papírra. És őszinte érzéssel mondd ki hangosan vagy gondolatban a köszönetet az egész listáról. Minél fényesebbek az érzések, annál jobb a hála általi megtisztulás minősége.
Minél gyakrabban talál alkalmat az ember arra, hogy hálát adjon MINDEN, amit Felülről kap, annál gyakrabban kapja meg azt, amiről mindig is álmodott.

2. Felkészülés az otthon energetikai tisztítására

Öltözz a lehető legegyszerűbben – lehetőleg fürdőköpennyel vagy más, számodra kényelmes puha ruhával. Az eljárás során jó eltávolítani minden ékszert – fémet, bőrt vagy műanyagot.

Jó teljesen semleges energiaállapotban lenni. Ha a környezet megengedi, az egész otthonban nyissa ki az ajtókat és ablakokat – és a bejárati ajtót. Azok az emberek, akik nem vesznek részt ebben a tisztogatásban, menjenek ki a házból. Küldje el a háztartást moziba vagy sétálni, hogy ne zavarjanak.

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy megszabaduljon a régi és felesleges dolgoktól. Bármi, amit több mint egy éve nem használ, negatív energiát gyűjt. Sajnálkozás nélkül dobd ki vagy add oda a felesleges dolgokat, hogy helyet adj az újnak és a szükségesnek. Javítsd ki az elromlott technikát, és ha nem lehet megjavítani, sajnálkozás nélkül szabadulj meg tőle. Dobja ki a felesleges magazinokat, prospektusokat stb., és hasznosítsa újra a papírhulladékot.
A törött vagy megrepedt edények a legveszélyesebbek – akkor is dobja ki őket, ha csak egy kis repedés van rajtuk. Pozitív energia áramlik át rajta, és ezzel együtt a családi jólét is.

3. Mossa el a piszkos edényeket

Éjszaka mosatlanul hagyva láthatatlan élőlények egész táptalajt gyűjtenek össze otthonából. Ez rossz hatással van testi és lelki egészségére. A Védák azt mondják, hogy ha piszkos edények maradnak vagy halmozódnak fel a lakásban, akkor napnyugtáig el kell hagyni az otthont.

4. Szabadulj meg a szeméttől

és csúnya ruhákat, gyakrabban mossa ki a ruháit, és figyelje holmi állapotát. Ha valamit saját maga nem tud megjavítani – egy készüléket vagy egy ruhadarabot -, adja át a megfelelő mestereknek javításra. Meg fogsz lepődni, hogyan fog megváltozni az életed, a kapcsolataid, ha csak rendet raksz a szekrényedben.

Miután megtisztította otthonát az összes szeméttől, és rendszerezte az otthoni dolgokat, most törölje le a lakóhely összes tükrét. Végezzen körkörös mozdulatokat a törülközővel az óramutató járásával megegyező irányba. Az energiaszennyeződés csak így megy el a porszívóval. Végezzen legalább 13 kört.

5. Füstöljük és szórjuk meg

Szüksége lesz néhány szál orbáncfűre, máriatövisre vagy hangára. Készítsen elő egy tál vizet is. Lehet strukturált (lehetőleg felolvasztott) vagy szentelt, de semmi esetre sem csapvíz.

Először fújd be ezzel a vízzel a ház minden sarkát, majd nedvesítsd meg vele az arcod és a kezed, és törölgetés nélkül hagyd megszáradni. Ezután gyújtsa meg a növények gallyait, és füstölje el velük az egész lakást, és cipelje be a parázsló gallyakat minden sarkába. Tisztítás közben képzeld el, hogy az energiaszennyeződés eltűnik.

6. Az otthon takarítása gyertyák használatával

Szükséged lesz néhány kis templomi gyertyára, de használhatsz normál fehér háztartási gyertyát is. Vegyünk egy gyertyát, és helyezzünk rá egy fehér papírból kivágott kis kört. Meg kell védeni a kezét a negatív energiától, amelyet az olvadt viasz elnyel.

Gyújtsa meg a gyertyát, és lassan körbejárja vele az egész házat, az óramutató járásával megegyező irányba haladva. Kezdje el a mozgást a bejárati ajtótól – ez a negatív energia legfontosabb bejárata. Ezért különös figyelmet kell fordítani az ajtókra. Álljon kívülről a bejárati ajtóhoz, és gyújtson meg egy gyertyát a kerülete körül balról jobbra.

Az ajtó kukucskálóját és annak teljes felületét jól kezelje a gyertyával, ne feledkezzünk meg a kilincsekről és a csengőről sem. Ezután folytassa a munkát az ajtó belső oldalán, ugyanúgy. Meg kell értenie, hogy az ajtók megfelelő feldolgozásával biztos lehet benne, hogy a negatív információk nem hatolnak be otthonába.

Most mozogjon tovább otthona kerületén az óramutató járásával megegyező irányban. Nézzen minden sötét sarokban, bútorban, különösen a folyosón, cipőben és ruhában. Különös figyelmet kell fordítani az ablakokra, tükrökre, sarkokra, akasztókra, mert rengeteg energiaszennyeződés halmozódik fel rajtuk.
Munkáld meg a falakat úgy, hogy egy gyertyát szinuszos hullámban vezetsz – majd emeld fel, majd engedd le. Az ösztöneid megmondják, merre menj fel és le. Általában jobban figyelj a belső hangodra, és kövesd annak jelzéseit. Kezelje jól a fürdőszobáját. Ez egy olyan hely, amely sok negatív információt elnyel, különösen a fürdőszobai tükör. Hiszen a fürdőszobában mosod le magadról a szennyeződést, és az energikus szennyeződés megtelepszik a felületeken. Ne felejtse el, hogy a leggyakrabban kézzel megérintett ajtókat és kulcsokat kezelni kell.

A legnagyobb energiatároló eszközök a háztartási elektromos készülékek, azaz számítógép, hűtőszekrény, TV stb. Hatalmas negatív energia töltést hordoznak kívülről, különösen a számítógépről és a TV-ről. Különösen óvatosan kezelje őket.

Ne felejtsd el az ágyat és a matracot, a fejtől kezdve. A házban sétálva ne feledkezzen meg a WC-ről és a mellékhelyiségekről sem. Legyen különösen óvatos a WC-vel, ahol sok negatív információ érkezik. Hogy ne térjen vissza, rendesen „el kell égetni”.

Ha befejezi otthonának tisztítását egy gyertyával, egy vagy több égett gyertya lesz a csészealjadon. A legjobb, ha ezeket a gyertyákat papír segítségével, kerülve az ujjak bőrével való érintkezést, elvenni, és tűzben elégetni.

7. Kéztisztítás a tisztítás után

A tisztítás végeztével el kell távolítani az energetikai szennyeződések maradványait a kezekről, ahová elkerülhetetlenül kerül. Ehhez mosson kezet szappannal a csap alatt. Ezután mosson kezet sóval, és várja meg, amíg megszárad. Ezután dörzsölje mindkét kéz tenyerét az óramutató járásával megegyező irányban. Végül fogjon kezet. Kiűzni a negatív energia maradványait. Általában nem tart tovább tíz percnél a kéztisztításhoz.

Olvass tovább:

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche