Meggondolatlan jelek: Ezek a férfiak kockázatvállalók, és könnyen veszélybe sodornak. Van otthon?

Kos (március 21. – április 20.)

Ez a spontán jel soha nem gondolkodik, mielőtt cselekszik. A Kos impulzív, türelmetlen, izgalomra vágyó, akit az a szükségesség hajt, hogy kapjon egy újabb adrenalint. Ez a szenvedélyes és energikus jel nem hagyja abba, amíg meg nem kapja, amit akar. A Mars hatásának köszönhetően ezek az emberek bátrak, becsületesek és néha tompák is. Közvetlenül követik céljaikat, és gyakran nagyon komolytalanok.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Ez a felelőtlen jel nem szeret jobban, mint megrázó és vad történeteivel szórakoztatni barátait. Ezek a férfiak könnyen unatkoznak, ezért gyakran vesznek részt spontán, komolytalan cselekedetekben. Csak hogy ne legyen unalmas. Másokkal ellentétben azonban ritkán kerülnek bajba vakmerő bohóckodásaik miatt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ez a jel mindig hajlamos egy izgalmas kalandra, és új élményekre vágyik. A nyilasok minden közlekedési eszközzel szeretnék felfedezni a világot. Jobban szeretik a kalandot, mint a biztonságot. Ritkán találja őket a lehetséges kockázatok ellenőrzésekor. Nem érdekli őket. A Nyilasokat a szerencsés Jupiter uralja, néha kedvük támad megmozgatni boldogságuk mérlegét.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Ezek a nem szokványos szabadgondolkodók szeretnek sokkolni kiszámíthatatlan és meggondolatlan viselkedésükkel. Nem veszik figyelembe, hogy tetteik vagy szavaik milyen hatással vannak az őket körülvevő emberekre. Hajlamosak a törvények, szabályok és korlátozások fölé építeni magukat. Őrült dolgokat csinálhatnak csak azért, hogy valami meglepetést adjanak unalmas létezésükhöz. Nem gondolkodnak mélyen semmin, és csak fejjel mennek bele mindenbe.

Forrás: Youtube

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche