Meglepetés! Egy kedvenc műsor újra az éterben

Az egyik legkedveltebb műsor visszatér a levegőbe.

A „Cseresznye a tortán” című szédületes kaland december 4-től új epizódokkal és még vonzóbb résztvevőkkel tér vissza a NOVA-n. Egy csipetnyi kulináris lelkesedéssel, határtalan fantáziával és humorérzékkel a szeretett kulináris valóságshow egyszer ismét meghozza a nézők étvágyát.

Hét héten keresztül minden hétköznap 20:00-kor hét sztárcég lep meg kísértéssel a konyhában Ivan Manchev séf felügyelete alatt, hogy megküzdjön a „Legjobb műsorvezető” címért. Művészi tudással, találékonysággal, lenyűgöző főzési készségekkel és egyedi emberi történetekkel több tehetséget mutatnak be annak bizonyítására, hogy az ételek összeállnak.

Egy milliókat érő üzletasszony, egykori miniszterek, bevált újságírók, slágerelőadók, tehetséges színészek és a „Games of Will” 5. évadának nagy nyertese – csak néhány meglepetés a legfinomabb verseny új évadában. A nézők még egyedibbet láthatnak kulináris ajánlatok különböző etnikai csoportok és vallások képviselőitől, elsétálnak a hegyek mennyei helyeire, és ellátogatnak a meghittséggel és melegséggel telített terekre, ahol a jó történetek a kiváló ételekkel párosulnak.

A „Cseresznye a tortán” új évadának első hetében színes, fényes és nagyon ízletes lesz. A kalandra induló sztár házigazdák a híres aneszteziológus és egykori egészségügyi miniszter, Dr. Miroslav Nenkov, a szépség szelíd jelenlétű szakértő Victoria Estefan; a sok tehetséges pop-folk düh, Bonnie; a 90-es évek egyik leghíresebb előadójának, Iliyan Mihov-Barovetsának, Stanislav Mihov-Sentonak a zenész és fia, valamint a BNT elbűvölő sportriportere, Monika Simeonova A résztvevők közül melyik lesz a hét séfje, nézze meg az új részeket – minden hétköznap 20:00-kor a NOVA-n.

Az összes megtekintése innen

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche