Meglepetés! Nagy hír Vilmos hercegnek

Ő Wales hercege, Nagy-Britannia leendő királya, Kate Middleton férje és George, Charlotte és Louis apja, de messze nem ezek az egyetlen címek, amelyekkel Vilmos herceg büszkélkedhet. Legutóbb egy újat kapott, amire nem sokan számítottak, mégpedig a világ legszexisebb kopasz férfiját 2023-ra.

A cím átvételéhez William letaszította a trónról Vin Dieselt az első helyről. A másik legjobb versenyző Jason Statham és Jeff Bezos. A Reboot által összeállított rangsor több szempont alapján készült. Az egyik az, hogy hány internetes keresést végeztek az emberek a szóban forgó kopasz úriemberek „meztelen” vagy „meztelen” fotói után.

Ezenkívül a Reboot elemzi a híres kopaszok magasságát, nettó vagyonát, és azt, hogy mennyire felelnek meg a matematikai „aranymetszés”-nek, amely állítólag a híres műalkotásokban használt „ideális” arányokat mutatja.

Ezután egy másik mérőszámot, a „fénytényezőt” használnak az egyes versenyzők kisugárzásának meghatározására. De ez még nem minden. A vizsgálat során hangjuk átlagos frekvenciáját is összehasonlították, ellenőrizve, hogy az mennyire közelít a 96 hertzes feltételezett ideálishoz. „William minden mutatóban az első helyen végzett, de a kutatók azt is állítják, hogy lényegesen szexisebb, mint a többi magas rangú versenyző” – írja a The Mirror, írja a lifestyle.bg.

Az összes megtekintése innen

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche