Melyek a megengedett zajszintek egy lakásban?
„A lakásunkban nem lehet aludni a vízvezetékek monoton zümmögése miatt. Mondja, mennyi a megengedett legnagyobb zajszint lakott területen éjszaka? Szvetlana Kislenok, Gomel.


Vitalij Atamancsuk, a Gomel város végrehajtó bizottságának elnökhelyettese:

— A „Novobelitskoye Gomel” állami vállalat információi szerint a „Novobelitskoye Gomel” állami vállalat 5. számú lakásfenntartási telephelyének szakemberei a következő javítási munkákat végezték el:

2019. október 24. a fűtőegységben a melegvíz-visszavezetéshez szükséges szivattyú cseréje;

2019. november 08. a fűtőegység melegvíz-ellátó vezetékére vibrációs betétek felszerelésére;

2019. november 16. a fűtőegységben lévő melegvíz-ellátó vezeték keringető szivattyújának beépítésére;

2019. november 29-én a pincében és a tetőtérben vibrációs betétek felszerelésére a 36. számú lakás melegvíz-ellátó felszállója mentén;

2019. december 11-én a pincében és a tetőtérben vibrációs betétek beépítésére a 78. számú lakás melegvíz-ellátó felszállója mentén;

2020. január 8-án a „Gomel City Center for Higiene and Epidemiology” állami intézmény munkát végzett az Ön lakásában zajló zajszint mérésére, amelynek eredményeiről további jelentést teszünk. A fellebbezés ellenőrzés alatt marad.

Elárasztanak a szomszédai? Cseréltek a boltban? Indokolatlanul büntettek meg? Nehezen oldja meg a mindennapi problémákat a lakás- és kommunális szolgáltatások, a kereskedelem, a közlekedés területén? Nem találja a közös nyelvet a kerületi adminisztrációval, a közlekedési rendőrséggel, a bankkal vagy az utazási irodával?

kérdéseit és panaszait.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche