Melyik jel számíthat kapcsolatuk összeomlására 2023 végére?

Lehet, hogy a kapcsolatod nem olyan idilli, mint gondolod. Inkább nézze meg horoszkópunkat, mely jelek szerint idén szakítás várható, és ha a tied vagy a párod is köztük van, vigyázz, és kezdj el dolgozni a kapcsolatodon. Még van időd megfordítani.

Ram

21. 3. – 20. 4.

A Kosnak figyelnie kell a nyári hónapokra, amikor olyan személy lép be az életébe, aki tönkreteszi a kapcsolatukat. Azt fogják gondolni, hogy lélektársat találtak, és hogy ezzel a személlyel a helyes élet. Ugyanakkor aligha fogják ismerni, és csak néhány pillanatot töltenek vele. De még ez sem tartja vissza őket attól, hogy esélyt adjanak a szívüknek.

Tehát ha azt szeretné, hogy a kapcsolata tartós legyen, kezdjen őszintébb lenni a partnerével. Mondd el magadnak, hogy mi zavar a másikban, és próbálj meg tenni ellene. Találjatok meg közös érdeklődési köröket, és töltsetek több időt együtt. Beszélgess, nevess és lazíts. Emlékezni fogsz arra, hogy miért szerettél bele egymásba, és senki másnak nem lesz esélye megszakítani a kapcsolatodat.

Oroszlán

23.7-22.8.

Az oroszlánok soha nem tartoztak a leghűségesebb jelek közé, dominanciájukat pontosan azzal bizonyítják, hogy zokniként váltogatják a szexuális partnert. Legtöbbször nem semmi érzelemről van szó, hanem csak egy szükséglet kielégítéséről. Általában több évig otthon van a szerelmük. Meglepő, hogy ilyen sokáig sikerült titkolniuk hűtlenségüket. De most minden megváltozik, és ez velük is meg fog történni.

Még most, az év első felében is kirobbannak az Oroszlánok számára a hűtlenségeik, és sok dolguk lesz a magyarázatukkal, különben jön a szakítás. Legtöbbjük nem tudja megmagyarázni az ismétlődő hűtlenséget, és hetekig tartó könnyek, viták és rábeszélések után mégis egyedül maradnak. Csak akkor veszik észre, mit veszítettek, és hogyan bántották a másikat. Remélhetőleg ez legalább tanulság lesz számukra a következő alkalomra.

Vadász

11.23-12.21.

A Nyilasoknak igazán nehéz éve lesz a szerelem terén. Lesznek az esküvő előtt, de nem fog megtörténni. Ebben közrejátszik egy titok, ami kihat majd arra, hogy a násznép szakítanak, és a szerelmi aktus be sem fejeződik. Ez olyan súlyos dolog lesz, hogy nem lehet megbocsátani. A probléma a pénz körül fog forogni. Tehát ha bármilyen adóssága van, fizesse ki gyorsan, vagy az esküvő után van.

De nem kell csak az adósságokról szólnia, hanem a szerencsejátékról, szerencsejátékról vagy lopásról is. Szóval vigyázz, kit engedsz be az életedbe, és felejtsd el, hogy mindent tudsz a párodról. Hiba. Van egy titka, amely tönkreteheti és valószínűleg el is fogja rombolni a kapcsolatodat. Ha adsz neki még egy esélyt, a jövőben nagyon megbánod.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche