Melyik kolbász számít a legdrágábbnak a világon: bármelyik hús ínyence kipróbálná

A kolbász meglehetősen rossz hírnevet szerzett ártalmas termékként, amelyet semmi esetre sem szabad bevenni az étrendbe.

Ez a vélemény indokoltnak tekinthető, mivel a vásárolt félkész húskészítmények összetétele nagyon kétértelmű.

A kolbász ízfokozókat, nagy mennyiségű sót és cukrot, valamint különféle kémiai adalékokat tartalmaz. De ezek az állítások csak a bolti félkész termékekre vonatkoznak.

De ez nem mondható el egy elit termékről, mivel összetétele közel áll az ideálishoz. A költség azonban ennek megfelelő lesz.

kolbászok
Fotó: Pixabay

Milyen kolbászok számítanak a világ legdrágábbnak

Ez a termék nyugodtan nevezhető egyedinek, hiszen különleges alkalomra készült. Az Egyesült Királyságban egy különleges fesztivált tartanak ennek a népszerű ételnek szentelve. Ezért a szakértők kolbászt készítenek, hogy lenyűgözzék potenciális vásárlóikat.

Olyan terméket készítettek, amelynek kilogrammonkénti költsége meghaladta az ezer dollárt. Húsalapnak sertéshúst választottak. Azt jelezték, hogy az állat különleges fajtájú.

Azt is elhatározták, hogy egy drága sajt, szarvasgomba és még egy drága portói borfajtát is bevezetnek a kompozícióba.

A kolbász ízét vonzóbb áron értékelték a vendégek: az alkotó darabonként készítette el az ételt. Egy ilyen kolbászért valamivel kevesebbet, mint 60 dollárt kellett fizetni.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche