Mhoni Vidente szerint a Bika eljövendő korszakában szerencsés csillagjegyek.

Jövő vasárnap, április 21-én kezdődik a Bika korszaka, amely jelentős változásokat hoz, és ez minden egyes csillagjegyben más-más módon fog megmutatkozni. Mhoni Vidente jóslatokat adott erre az időszakra, és elárulta, hogy mely jegyekben lesz szerencsés időszak.

Mhoni Vidente megrajzolta a csillaghoroszkópot az emberek számára, akik a . Ezt a jegyet az jellemzi, hogy szorgalmasak, elkötelezettek, fáradhatatlanok, irányítóak, nagyon jól tudnak pénzt keresni, ők a család pillére, jó gyerekek és jó szülők. Azonban, ahogy a kubai pitoness mondta, a Taurinók fanatikusak, soha nem mennek vissza, és mindig előre néznek. A változás és a szerencse szele érkezik erre a jegyre, nagyon jól fognak boldogulni ebben a most kezdődő szakaszban, mind szakmailag, mind magánéletben, különösen a szerelemben. Gazdaságilag is növekedni fognak.

Szerint , A Bika szerencsével érkezik, és ez nemcsak az e horoszkópjegy alatt uralkodóknak kedvez, hanem az Ikrek, a Nyilas és a Bak jegyűeknek is. Ezek a jegyek osztozni fognak a 05, 07 és 23 bűvös számok által jelölt szerencsecsapáson. Mhoni Vidente szerint a bőség színei a Tauruszok, Ikrek, Nyilasok és Bakok számára a narancs és a vörös.

Mhoni Vidente szörnyű jóslatai

Mhoni Vidente a Heraldo Televízióban tette közzé az Izrael és a Hamász terrorista csoport közötti háborúról szóló megnyilatkozásait. A kubai asztrológus jóslatai szerint az Izrael és Irán közötti konfliktus tovább fog eszkalálódni és az erőszak fokozódni fog.

Ez a helyzet hét évig, 2031-ig tarthat. A jósnő terrortámadásokat jósolt az európai nagyvárosok vonataira és metróira. Mielőtt befejezte volna a kártyajóslást, a jósnő, akit megdöbbentett ez a forgatókönyv, arra kért, hogy gondolkodjunk el az ima fontosságáról, mint a béke és a megbékélés eszközéről.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche