Mi a teendő a menyasszonyi ruhával, fátyollal és karikagyűrűvel a válás után? Népi hiedelmek:

Ősidők óta úgy gondolják, hogy minden olyan tulajdonság, amely nélkül nehéz elképzelni a menyasszonyt, szent jelentéssel bír. Ezért hitték még dédanyáink is, hogy az ilyen fontos dolgokat tisztelettel kell kezelni. Annak a ténynek köszönhetően, hogy mostanra megnőtt a válások száma, sok lány aggódik amiatt, hogy mit kezdjen a fátyollal, a jegygyűrűvel és magával a menyasszonyi ruhával, miután elválnak a férjétől. Számos népi hiedelem létezik ezzel az esettel kapcsolatban. Ők fogják a legjobban megmondani, hogyan kell kezelni az ilyen „ajándéktárgyakat”.

Mi a teendő a menyasszonyi ruhával a válás után: őseink népi hiedelmei

Nehéz elképzelni egy esküvőt olyan fontos tulajdonság nélkül, mint az esküvői ruha – az ünnepi megjelenés eleme, amelyet a hölgyek a leghosszabb és leggondosabb módon választanak ki. Még válás után sem olyan egyszerű búcsút venni egy szeretett és emlékezetes tárgytól. De a népszerű hiedelmek szerint még mindig jobb megszabadulni az esküvői ruhától. Ellenkező esetben a jövőben megismételheti a múlt összes hibáját.

  • Ha egy lány az esküvőjén olyan ruhát visel, amely rokonának vagy elvált barátjának volt, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a korábbi tulajdonos sorsa megismétlődik.
  • A hiedelem szerint a válás után a ruha szerencsétlenné válik, és soha nem szabad újraajándékozni vagy eladni.
  • Az ókorban dédanyáink „eltemették” „szerencsétlen” esküvői ruhájukat, hogy a jövőben ne tapasztaljanak problémákat személyes életükben.
  • Az egyik hiedelem szerint válás után jobb leégetni egy menyasszonyi ruhát, csak így szabadulhatsz meg az erős negatív energiától és tisztíthatod meg az aurádat.

Ha a házastársával való elválás okai nem voltak komolyak, és a pár közös döntést hozott a válás mellett, akkor az esküvői ruha újratervezhető. Így második életet ad a gardrób ezen elemének. Akkor eladhatod.

A jegygyűrűhöz kapcsolódó népi hiedelmek

Az ősidők óta a jegygyűrűt a családi értékek szimbólumának tekintették. Ezért különös tisztelettel és félelemmel bántak velük.

Egy új kapcsolatban különféle akadályokba ütközöl, ha otthon hagyod a gyűrűt, hiszen az tárolja a volt házastárs energiáit. Éppen ezért jobb, ha megolvasztja a gyűrűt, és csak ezután tehet újat nyugodtan az ujjára.

  • Válás után lehetetlen odaadni valakinek a jegygyűrűjét, vagy otthon hagyni. Ellenkező esetben a „szerencsétlen” gyűrűdet viselő személy észreveheti személyes életében az Ön problémáit.
  • A gyűrű eladható, ha nem akarja megolvasztani. A lényeg az, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon tőle, hogy ne ismételje meg a múlt hibáit.
  • Nem hagyhatod a gyűrűdet a volt férjednél. Ellenkező esetben hatalma lesz feletted.

Mi a teendő a fátyollal válás után

A fátyol ugyanilyen fontos esküvői attribútum, és ahogy sejthető, válás után nincs helye a házban. Ellenkező esetben egy nő azt kockáztatja, hogy többé nem talál családi boldogságot egy szerető férfival.

Ezenkívül a fátylat az ókorban gyakran tekintették egy fiatal lány kötődésének a férfihoz, akit férjének választott. Ha el akarod felejteni a múltat ​​és építeni szeretnéd a jövőd, akkor jobb, ha égeted az esküvői attribútumot.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche