Miért került ki az árva a lakhatási sorból?
„Árva vagyok, büntetésüket javítótelepen töltöm. Kiengedtek, és kiderült, hogy valahogy nem kerültem fel a szociális lakhatási várólistára. Hova kell mennem, hogy visszaálljak a sorba? Victor Frolov, Chervensky kerület.”


Alekszej Malakhov, a Puhovicsi kerületi végrehajtó bizottság elnökhelyettese:

— A lakhatási törvénykönyv 39. cikkének (2) bekezdése értelmében a jobb lakáskörülményeket igénylő árvák és szülői gondozás nélkül maradt gyermekek, valamint az árvák és a szülői gondozás nélkül maradt gyermekek anyakönyvezését a helyi önkormányzat végzi. végrehajtó és igazgatási szerv az eredetileg árva vagy szülői gondozás nélkül maradt gyermek jogállás megszerzésének helyén lévő szerv, vagy a munkahelye (szolgálata) helye szerinti helyi végrehajtó és igazgatási szerv, amelyet szétosztással, munkába rendeléssel lát el. a szakember (dolgozó) célzott képzéséről szóló megállapodás szerint, munkavállaló).

A lakhatási körülmények javítására szoruló árvák és szülői gondozás nélkül maradt gyermekek, valamint az árvák és a szülői gondozás nélkül maradt gyermekek anyakönyvezési kérelmét az a nevelési-oktatási intézmény nyújtja be, amelyben az állampolgár nevelését végzi.

A Pukhovichi kerületi végrehajtó bizottság nem kapott Öntől dokumentumokat a jobb lakhatási körülményekre szorulók nyilvántartására.

A 2005. december 21-i 73-3 „Az árvák, a szülői gondozás nélkül maradt gyermekek, valamint az árvák és a szülői gondozás nélkül maradt gyermekek szociális védelmének garanciáiról” szóló törvény 1. cikke szerint Ön jelenleg Ön nem állampolgára árvának, szülői gondozás nélkül maradt gyermeknek, valamint árvának és szülői gondozás nélkül maradt gyermeknek.

Emiatt nem lehet Önt a polgárok ezen kategóriája számára javított lakhatási feltételekre szorulóként regisztrálni.

Elárasztanak a szomszédai? Cseréltek a boltban? Indokolatlanul büntettek meg? Nehezen oldja meg a mindennapi problémákat a lakás- és kommunális szolgáltatások, a kereskedelem, a közlekedés területén? Nem találja a közös nyelvet a kerületi adminisztrációval, a közlekedési rendőrséggel, a bankkal vagy az utazási irodával?

kérdéseit és panaszait.

Hibát vett észre? Kérjük, válassza ki, és nyomja meg a Ctrl+Enter billentyűkombinációt

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche