Miért nem távolítják el az öreg fát a ház mellett?

„Erős szél után egy fa rádőlt a házunkra. A rendkívüli helyzetek minisztériuma alkalmazottai gyorsan hatástalanították és eltávolították. De az a baj, hogy ennek a korhadt fának 2 törzse van és előbb-utóbb a második törzs is kidől. Miért nem csinálnak semmit a közművek? Arefiev S.A., Minszk.”

pixabay.com

Denis Drapey, a Frunzensky kerület adminisztrációs vezetőjének első helyettese:

— A „Minszki Frunzenszkij körzet 1. sz. lakás- és kommunális szolgáltatások” állami vállalat helyi területein a növényzet metszésére kiírt pályázatot megnyerő szerződő szervezet befejezte az Ön háza mögötti kőrislevelű juhar metszését.

A vállalkozás műszaki felügyeleti ágazatának képviselője megállapította, hogy a fa jelenleg kielégítő állapotban van, nem zavarja az épület működését, nem zavarja a sugárzást és a világítást a lakásokban, és nem esik elszállításra.

A tenyészidőszakban a háza mögött növő juharfa kiegészítő vizsgálata megtörténik, ha beigazolódik a fa rossz állapota, döntés születik eltávolításáról.

Elárasztanak a szomszédai? Cseréltek a boltban? Indokolatlanul büntettek meg? Nehezen oldja meg a mindennapi problémákat a lakás- és kommunális szolgáltatások, a kereskedelem, a közlekedés területén? Nem találja a közös nyelvet a kerületi adminisztrációval, a közlekedési rendőrséggel, a bankkal vagy az utazási irodával?

kérdéseit és panaszait.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche