Miglena Angelova remek formában tartja magát, és egy különleges itallal védi magát a ráktól

Vannak csodálatos természetes módszerek a rák megelőzésére, amelyek képesek a legrosszabb betegséget is távol tartani!

A rákos megbetegedések a legelterjedtebbek Európában. Egyre többen halnak meg valamilyen betegségben.

Mindez elkerülhető lenne, ha bizonyos rákmegelőző szereket alkalmaznának.

Miglena Angelova szakállas hölgy csinálja, és még mindig él és virul. Az 52 éves újságírónő tudja, hogyan kell megőrizni egészségét, és ezt különleges itallal teszi.

A Maggie’s elixír fokhagymából, céklából, hagymából, sárgarépából, paradicsomból és áfonyából áll. A természet összes varázsának keveréke valódi pajzsot teremt a rák ellen.

Tegyünk turmixgépbe egy kockára vágott hagymát, 2 gerezd fokhagymát, 200 g céklát, 2 kockára vágott sárgarépát, egy ketté vágott paradicsomot és egy tucat áfonyát.

Mindezek feltörése és általános keverék kialakulása után önmagában és zöld teával hígítva is fogyasztható. A második kötelező a gyomor- vagy májproblémákkal küzdők számára.

1/2 csésze zöld teát adunk a kapott italhoz. Így egy új típusú italt kapunk, amelyet naponta kétszer iszunk. Azaz a mennyiséget úgy kell elosztani, hogy a második fogyasztás után érjen véget, ami lehetőleg este és lefekvés előtt legyen.

Ha egyáltalán nem használnak zöld teát, akkor a fogadás szabályai ugyanazok. Reggel az adagot éhgyomorra, este pedig legalább két órával vacsora után részeg.

Az ital minden összetevője hasznos szerepet játszik a rák elleni küzdelemben. Ezért kombinálva lehetséges a rák megelőzése.

A paradicsom például antioxidáns, amely véd a vastagbél-, hasnyálmirigy- és mellrák ellen.

Az áfonya pozitív hatással van a szívre és az agyra. Ráadásul megsokszorozzák az immunrendszert, mert nagy dózisban tartalmaznak C-vitamint.

A fokhagyma régóta ismert, hogy mindenféle vírust, gombát és baktériumot elpusztít a szervezetben. Véd a gyomorrák ellen.

A cékla bizonyítottan rákölő. Megvédi a szervezetet a betegségektől, mivel vasat, folsavat, bioflavonoidokat és rezet tartalmaz. A cékla erősíti az érfalakat, és nagyon hasznos a visszér esetén.

A hagyma megtámadja a Helicobacter pylorit. Éppen ezért jó védekező a rák ellen, mert ez a baktérium okozza a daganatokat a gyomorban.

Mivel karotint tartalmaz, a sárgarépa megvédi a sejteket a szabad gyököktől, amelyek rák kialakulását okozzák.

Az ital egyes részei így küzdenek sikeresen a legálomosabb betegséggel. Kombinálva valódi pajzsot kapunk a rák ellen.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche