Termesztesz gyümölcsfát? Egyes fajokat rendszeresen metszeni kell, hogy egészséges és bőséges termést élvezhessenek. Javasoljuk, mikor kell metszeni a cseresznyefákat termékenységük javítása érdekében.

Nak nek val vel hajlították a cseresznyét val vel gyümölcs, érdemes megfelelően gondoskodni róluk. Az ellátásukban fontos kezelés az szabályos vágás. Azonban nem mindenki tudja, hogyan és mikor kell csinálni, hogy ne károsítsa a fákat. Javasoljuk, mikor kell metszeni a cseresznyét a termékenység javítása érdekében.

Miért metszünk gyümölcsfákat? Ennek az eljárásnak nagy jelentősége van

Vágott gyümölcsfák nagyon fontosmert hála neki javítjuk a betakarítást a megvédjük őket pazarlás előtt. Ágak metszése okozhogy a fa jobban viseli a következő szezonban és aratás nem csak nagyobb a gazdagabbde szintén egészségesebb a tartósabb felé betegségek. Fák kivágásával eltávolítjuk a halottakat ágak a javítani fogjuk a fa fejlődésétde nekünk is az lesz egyszerűbb gondoskodás róluk pl. permetezéskor.

Mikor vágjunk cseresznyét? Jobb, ha nem hagyja ki a határidőt, és gazdag termésben részesül

Ne felejtsd elhogy megvan a megfelelő idő a gyümölcsfák kivágására nagyon fontos. Amikor vágott cseresznyét? Jól kis fa általában metszünk ban ben augusztus betakarítás utánazért megéri sietnihogy elkészítsem a szezon vége előtt. ha vágások túl sok késő, nem kell tél előtt regenerátum.

Hogyan kell metszeni a cseresznyét? Fogunk éles trimmerre van szükségeami nem fogja összetörni az ágakat, de egyenletesen vágott. Vágáskor eltávolítjuk a halottakat a beteg ágakat, de azokat is, amelyek idén nem hoztak termést. A régi két-három éves ágaktól is megszabadulunk, hogy helyet adjunk az újaknak.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Ez az utolsó pillanat a tuja ágak lerövidítésére. Ahelyett, hogy kidobná őket, használja új fákhoz

Hogyan rövidíthetem le gyorsan a tuját? Ezzel a trükkel a vágás úgy megy, mint a karikacsapás