Milyen legyen a karácsony? Világos és meleg! Nem nélkülözhetik a gyertyákat és a mécseseket

Évente néhány napon megérdemeljük, hogy kivételes légkör vesz körül, tele fényekkel és meleg ragyogással. Merítsen ihletet!

Karácsony a gyertyák és fények özönében, WestWingNow.sk.
Pazar arany vagy ezüst gyertyatartók, amelyeknek helyük van egy ünnepi asztalon vagy egy ajándékozásra kész szobában. A meleg fények feldobják a családi nyaralás hangulatát, legyen az alakjuk és méretük is.

Karácsony Ünnepi ülés gyertyákkal és fénylánccal, Bonami.sk.

Az elegáns fekete-arany kombinációk lettek az idei ünnepek slágere. Ha félsz az ilyen sötétebb kombinációktól, inspirálódj választékunkból – karácsonykor a fekete is ünnepi tónussal játszhat.

dekoráció 1: Sötétkék gyertyatartó, KIK, 2: Arany-fekete gyertyatartó, Tchibo, 3: Gyertyatartó – arany, WestwingNow.sk, 4: Fekete gyertyatartó, nest.co.uk (PR Shots-on keresztül) 5: Csillag alakú gyertyatartó, WestwingNow sk, 6: Arany gyertyatartó egy gyertyához, Amara.com (a PR Shots-on keresztül)

Az arany vagy az ezüst a karácsonyi klasszikusok közé tartozik – a fényűző színekben pompázó gyertyatartók vagy gyertyák különleges hangulatot kölcsönöznek az ünnepeknek. A karácsony is az ilyen pillanatokról szól. Évente néhányszor adjuk meg a megérdemelt figyelmet a belső dekorációknak – nem hiába nevezzük őket az év legszebb ünnepeinek.

dekoráció Magas gyertyatartó ünnepi ezüst árnyalatban, KIK.

Hogyan helyezed el a gyertyatartókat a terített asztalon? Hol helyezi el a gyertyatartókat vagy a meggyújtott adventi koszorút? Hogyan tegyétek teljessé a belső teret, hogy az azonnal felmelegedjen és ragyogjon, amint átlépi lakása küszöbét?

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche