Milyen színű lesz idén a karácsony a házadban? Mit szólnál a vöröshez és az aranyhoz?

Már gondolkozhat azon, hogyan fogja feldíszíteni lakását, házát az ünnepek alatt.A karácsony előtti időszak tökéletes alkalom arra, hogy visszahozzuk otthonunkba a harmóniát. Már elkezdheti elkészíteni azokat a dekorációkat, amelyek az ünnepség és az édes várakozás ízét viszik a hétköznapokba.

dekoráció Piros karácsonyi díszek, Ikea.

A karácsonyfa a karácsony egyik legnagyobb szimbóluma. A gyerekek kora gyermekkoruktól kezdve különösen várják a díszítést. E tevékenység részeként kreativitásukat és fantáziájukat maximálisan kihasználják, miközben élvezik a családjukkal és szeretteikkel eltöltött időt. A legfontosabb kérdés továbbra is az, hogy idén milyen színűek lesznek a díszek a fán. Ha a karácsony hagyományos színeit, a pirosat, a zöldet és az aranyat választja, nem fog tévedni.

dekorációk Balról felfelé: 1: Fém kosár, KIK, 2: Fadíszek, Ikea, 3: Tányér, WestwingNow.sk, 4: Fából készült csillag alakú dekoráció, Asko, 5: Asztaldísz, KIK, 6: Bambusz díszfa, Ikea

Gyújts egy gyertyát, amely feldob egy sötét reggelt, különlegessé varázsol egy hétköznapi vacsorát, és melegebbé és hangulatosabbá teszi a szobát. Kellemesen meg fog lepődni az alma édes, vaníliás és fahéjas illatával, amely a karácsonyhoz kötődik.

dekoráció Karácsonyi díszek piros és arany színben, WestwingNow.sk.

Ha van elég helyed, több karácsonyfa is lehet a lakásodban, házadban. Használja ki a falakon az üres helyet, és fejezze be tökéletesre a dekorációt – fali vagy függő dekorációkkal is. Kisebb-nagyobb fa formájú dekorációk vagy fényes arany és vörös csillagok lóghatnak a falon vagy a falon.

dekoráció Balról felfelé: 1: Lámpás, Ikea, 2: Fából készült díszfigura, Tchibo, 3: Fa alakú asztaldísz, KIK, 4: Fadísz, KIK, 5: Fadísz, Ikea, 6: Lámpás, Asko

A hangulatot a legapróbb díszek is megteremtik, amelyek a fára vagy az ünnepi asztalra kerülnek. Fából készült karakterek, tálak vagy tányérok – mindezt az idei ünnepek színéhez igazíthatjuk.

dekoráció Karácsonyi díszek piros és arany színben, Tchibo.
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche