Minden, amit tudnia kell a fehérítő mosógépben való használatáról

Ruháink kifogástalan megjelenése nem mindig egyszerű, sőt bizonyos esetekben lehetetlennek is tűnhet. Szerencsére vannak trükkök, amelyek segítségével jobb eredményeket érhetünk el, és ha tudja hogyan kell használni a mosógépben Képes lesz megszabadulni azoktól a makacs foltoktól, amelyeket nem hajlandó eltávolítani. Mik a kulcsok nála?

Először is tisztázni kell, hogy a fehérítő hatékony mosószer, amely az ország számos otthonában népszerűvé vált. Spanyolországban és a világ többi részén egyaránt értékelik a hatását. Bevezette Claude Louis Bertholet 1785-benez a termék elengedhetetlen, ha otthoni takarításról van szó.

De hogyan kell fehérítőt használni a mosógépben?

Ha más otthoni helyzetekben is kihasználja a hatását, de eddig soha nem tett bele fehérítőt ebbe a készülékbe, akkor tudnia kell, hogy létezik egy speciálisan erre a célra kialakított változat, amely eredetétől függetlenül megszabadul tőle. Ezért elengedhetetlen szövetséges ha az egyik nadrágja vagy ingje foltosnak tűnik magyarázat nélkül.

Mielőtt azonban ehhez a vegyszerhez folyamodik, meg kell győződnie arról, hogy a mosni kívánt textíliák alkalmasak a mosószer használatára. Bizonyos textíliák megsérülhetnek, ha a fehérítőt alkotó anyagoknak vannak kitéve, ezért érdemes óvatosnak lenni.

Általában nem jó ötlet fehérítőt alkalmazni nagyon érzékeny anyagokból készült ruhákra, mint pl selyem, likra és acetát. Még ha feltételezzük is, hogy a ruhák valóban ellenállnak a fehérítő hatásának, minimális mennyiségű tisztítószert kell tennie a mosógépbe.

A fehérítő sikerének titka a tökéletes adagolásban rejlik. De, Hogyan számoljuk ki az ideális összeget?

Elvileg 100 ml fehérítő is megfelelő lesz a koszos ruhák mosásához és arra az esetre, ha a víz keménysége „puha” vagy „közepes”. De ha a mosni kívánt ruha nagyon piszkos, vagy nagyon kemény a víz a városban, akkor adjon hozzá 150 ml-t 200 ml-hez.

A legtöbb a mosógépek külön fiókkal rendelkeznek a fehérítőhöz. Ha az Öné nem rendelkezik ilyennel, akkor a második öblítés során kell hozzáadnia a mosószer-tartályhoz. A mosási folyamat befejeztével ruhái úgy néznek ki, mintha csak vásárolták volna.

Amint látja, ez valami egyszerű, de szem előtt kell tartania a ruházat típusát és anyagait.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche