Mindenki irigyli Ivanát. Virágzik egy fiatal férfival az oldalán

A pop-folk legenda, Ivana teljesen újrakezdi magánéletét. A hetedik mennyországban repül egy fiatalabb férfival, komoly szakmával.

Új szeretője hazánk egyik legnagyobb és legnevesebb kórházának sebésze, és már most is közös a tető – tette közzé a BLITZ.

Nyilván ez is az oka annak, hogy a nép énekesnője, aki 54 évesen kopogott, 30-nak néz ki. Az tény, hogy mostanában mintha kivirágzott volna, és ez nem véletlen. Az ismerősök elárulják, hogy kapcsolata a sebésszel nagyjából egy évre nyúlik vissza, de úgy tűnik, gyorsan fellángoltak köztük az érzelmek, miután alig néhány hónappal később úgy döntöttek, hogy együtt élnek – írja a „Weekend”.

A sebész elvált, akárcsak maga Ivana, és 4 évvel fiatalabb nála. Kialakult karrierje van, és sikerült megállnia az orvosi körökben. Pontosan ez az alapja az énekesnővel való ismeretségének. Ők ketten a popsztár édesanyjának végzett kutatás során találkoztak először. Az énekesnő körüli emberek számára egyértelmű, hogy már régóta sasként figyel szeretteire.

Ivana igazán odaadó lányaként ezúttal nem hagyta, hogy az öregasszony egyedül járja az irodákat, és elkísérte. Az egyik konzultáció a szóban forgó sebésszel volt, és azonnal lenyűgözte az énekes. Régóta tisztelője volt, és nagyon jól ismerte a munkáját, és a vele való élő kapcsolat még jobban vonzotta teljesen természetes viselkedése és varázsa miatt.

Jelenleg nem világos, hogy pontosan mikor kereste fel őt a szakmai kötelezettségein kívül, hogy felkérje, de tény, hogy a mai napig boldogok együtt és nagyon szerelmesek.

Ivana még lányának, Teodórának is bemutatta, aki tavaly töltötte be a 30. életévét.

A közelmúltban az énekesnő a bTV „Bulgária hangja” aktuális tizedik évadában tűnt fel – abban a műsorban, amely évekkel ezelőtt indult vele a zsűri tagjaként. A nézőket kellemesen meglepte, hogy milyen jól néz ki. A közelmúltig megküzdött plusz kilóknak nyoma sincs, az arca üde, és ha valaki nem lenne tisztában a korával, biztosan összetévesztené az egyik versenyzővel a formában.

Az összes megtekintése innen

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche