Mire való a mosógép harmadik rekesze? Kevesen tudják, hogy mit tegyenek bele

Mindannyian mosunk, de kiderült, hogy sokan közülünk rosszul helyezik el a mosószert az egyes rekeszekben. A legnagyobb probléma a harmadik. Mire is használják? Válaszolt: A

A mosógép egy olyan készülék, amely megkönnyíti a mindennapi munkánkat, de sokan még mindig nem tudjuk, hogyan kell a mosószereket megfelelően elhelyezni a rekeszekben. A legnagyobb rejtély a harmadik rekesz. Eláruljuk, mire való, és milyen mosószereket kell beletenni.

Mire való a mosógéped harmadik rekesze? Nem sokan ismerik

A leggyakoribb mosószerek a por és a textilpuhító (folyékony mosószer). És bár a kapszulák nagyon népszerűek, sokan még mindig inkább a port használják. Ne feledje, hogy a mosógép nem az összes mosószerrel mos egyszerre, hanem a beállított program szerint veszi be őket, ezért nagyon fontos, hogy a port a megfelelő rekeszbe tegye.

Kiderült, hogy sokaknak fogalmuk sincs, mire valók a különböző rekeszek a fiókban. Itt jövünk mi a képbe. Nos, a virág a mosószerrekeszt jelzi. Az I. szimbólum az előmosószert, a II. szimbólum pedig a főmosószert jelöli.

Kellemetlen szag a mosógépből? Ne felejtse el rendszeresen tisztítani a mosógép fiókját

Néha kellemetlen szag kezd áradni a mosógépünkből. Hogyan kezeljük ezt? Ne felejtsük el rendszeresen tisztítani a mosógép fiókját. Ez érintkezik a tisztítófolyadékokkal, és azok maradványai lerakódnak a falakon. A nedvességgel együtt penészedni és kellemetlen szagot árasztani kezdhetnek. Erre remek módszer a konyhai mosogatógépes trükk. Tegye a rekeszekbe, öntsön rá ecetet, és várjon néhány percet. Ez idő elteltével törölje át alaposan a rekeszek falát, és szárítsa meg a tárolót.

Ha a szag nem múlt el, érdemes aggódni a mosógép dobja miatt, ahol szintén felgyülemlhet a szennyeződés és a nedvesség. Ezt a problémát kezelheted… mosogatógép-tablettákkal. Egyszerűen tegyen 2-3 tablettát a fóliafedél nélküli dobba, és indítsa el a mosógépet magas hőmérsékletű programon.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche