Mit tegyünk a kutyájával: DIY ételrejtvény-ötletek

Néhány kutya nagyon nyugtalan lehet. Úgy tűnik, energiájuk kimeríthetetlen. Néhány óra séta után még órákig rohangálhatnak a házban, folyamatosan magukra vonva a figyelmet.

Úgy döntöttünk, hogy segítünk a gazdiknak, hogy legalább egy kicsit eltereljék a kutyák figyelmét, és felhasználják érdeklődő elméjüket és éles szaglásukat. Csak készítsd el ezt a kirakós játékot normál törölközőkből és ételekből.

Törülközőből készült kutyakirakós játék

Hogyan kössünk el egy kutyát egy játékkal

A legegyszerűbb módja annak, hogy egy kirakós játékot készítsen egy kutyának, ha hagyományos törölközőt (konyharuhát használhat) és ételt használ. Fel kell tekerni egy törölközőt, először kutyája kedvenc ételét téve bele. Íme, hogyan történik:

Hagyhat csak egy csomót, vagy használhat több vékony törülközőt, amelyeket aztán egy nagy golyóvá csavarhat. Így kutyáját hosszabb ideig lefoglalja izgalmas tevékenységekkel. Amúgy meg tudod csinálni a feladványt a kutya előtt, hogy lássa, hogyan teszed oda a kaját.

Egyszerűbb megoldás, ha kaotikusan összetöröl egy törölközőt, és elrejti a finomságokat a lyukakba és résekbe. A kutya szag alapján talál táplálékot. Törülközőből készíthetsz valami édességet. A végeit össze kell kötni, vagy meg kell csavarni, mint egy cukorkacsomagot, és a repedésekbe ételt is kell tenni. Íme egy oktatóvideó:

Nemrég beszéltünk arról, hogy…

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche