Az alufóliának sokféle felhasználási módja van, bár valószínűleg a leggyakoribb a szendvicsek csomagolása. Kiderült, hogy a fólia rendkívül hasznos az edények mosogatásához is. Hihetetlenül hangzik? Íme egy trükk az evőeszközök tisztítására a következőkkel. alufóliau.

Még ha a piacon kapható legjobb mosogatószereket használjuk is, a probléma visszatérhet. Ezért érdemes ismerni azt a trükköt, amitől az evőeszközök újjávarázsolódnak a mosogatógépben. és segít megszabadulni a foltoktól és foltoktól a többi edényedről.

Alobal a mosogatógépben

Hihetetlenül hangzik, de nyugodt lehetsz, hogy remekül működik. Hogy élvezze a fényes evőeszközöket, formálj két golyót fóliából, és dobd be őket a mosogatógépbe egy megfelelő mosószerrel együtt, amit minden nap használsz. Kapcsolja be a mosóprogramot, és legyen türelmes.

Alumíniumfólia a mosógépben működés közben reakcióba lép a tablettában vagy a mosogatószerben lévő vegyszerekkel. Ezáltal az edények tökéletesen tisztává és az evőeszközök fényessé válnak. A módszer teljesen biztonságos, így nem kell attól tartanunk, hogy a fólia megkarcolja a tányérokat, poharakat, villákat, kanalakat vagy késeket.

Kapcsolódó cikkek:

A sarkokból egy szempillantás alatt eltűnik a kosz. Csak egy háztartási tisztítószerre van szükséged. Olyanok lesznek, mint új korukban

A harmincas éveimben megtanultam, hogyan kell fokhagymát hámozni. Ez a trükk felbecsülhetetlen. Csak három másodpercbe telik.