Mostantól csak így készíti el a tojást. Ez a trükk hatalmasat ütött a közösségi hálózatokon

A közösségi oldalaknak köszönhetően gyakran tanulhatunk valami újat és hasznosat, és ez alól azok a receptek sem kivételek, amelyekre általában nem is gondolnánk. A laktató és fantasztikus ízű feta sajtos tojás receptje elterjedt a gyors és ízletes ételek szerelmesei körében. A tojás és a feta krémes ízének kombinációja vírussláger lett. Ez az étel még magasabb szintre emelhető, ha egy feta tojást teszünk egy avokádó tortillába. Az ínyencek világszerte kipróbálják ezt az ételt a konyhájukban.

Egyikük úgy döntött, kideríti, valóban megéri-e ez a kombináció, és kipróbált egy egyszerű receptet, hogy aztán közzétegye őszinte ítéletét. A brit Tasty internetes platform közzétett egy videót a recepttel a közösségi oldalon. Emma blogger ezt mondta a videóban: „Csak ki kellett próbálnom a vírusos feta tojást, hogy megnézzem, tényleg jó-e, vagy csak egy másik vírusos recept.”

Aztán elmagyarázta az egyszerű előkészítést. Egy felhevített serpenyőben kevés olajjal feta sajtot öntünk, és a közepébe ütünk egy tojást. Ha a tojás tökéletesen megsült, többféleképpen tálalhatjuk. Emma azt ajánlja, hogy a tojást fetával tálaljuk pirított, avokádós tortillán. Amikor megkóstolta ezt a tortillát, megerősítette, hogy megérte a sok felhajtást. Most megszállottja ennek a receptnek, és azt tervezi, hogy hétvégén elkészíti az egész család számára.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche