Ne csinálj hülyét magadból! Hogyan táncoljunk egy éjszakai klubban

Elvileg hangsúlyozzuk, hogy mindenki tud táncolni és megcsinálni a kívánt lépéseket, és ahogy a legkényelmesebben érzi magát, de ha nem vagy biztos benne, akkor megtanítunk hogyan kellene egyben táncolni.

Van, aki jobban kézben tartja és jobban ért, mások pedig szinte mindig a rúdhoz ragaszkodva hajlamosak nem csinálni és persze amikor eljön az ideje, akkor sokkal nehezebb a dolguk.

Természetesen a tánc megtanulása eltart egy ideig, és az ember, ahogy mondják, „nem úgy születik, hogy tudja”. és keményen próbálkozz hogy mindenkit lenyűgözzön a klubban. Tehát ne hagyja ki tippjeinket, hogy a legjobb legyen a táncparketten.

Hogyan táncoljunk egy éjszakai klubban

A zene ritmusa

Nem táncolhatunk az ember lépteivel, amikor a kocsma padlóján a dal rock. Tehát összhangnak kell lennie a mozgásainkkal. Ez követi a zene ritmusát. Ehhez meg kell állnia, koncentrálnia kell, és mozgásait szinkronizálnia kell a lejátszott zenével.

Ne mozgassa csak a test egy részét

Lényeges, hogy mindkét lábát és karját mozgassa. Ha úgy gondolja, hogy a tánc nem a te dolgod, ne aggódj. Óvatosan mozgassa egyszerre a karját és a lábát. Finom mozgást fog elérni, amitől még elegánsabbak lesznek.

Ha az, amit akarsz táncolni egy másik személlyel

majd apránként közeledj. Fontos, hogy figyeljen a mozgásukra, hogy alkalmazkodni tudjon hozzájuk és megértse őket. Ha az a személy, akivel táncolni szeretnél, észreveszi, hogy kapcsolatban állsz a táncparketten, nem fog habozni veled táncolni.

Félelem nélkül

Vannak, akik nem mennek tovább, mert félnek a nevetségességtől. Az igazság az, hogy ha nem próbálod ki, soha nem fogod tudni, hogy jól csinálod-e.

Emiatt nem kell attól tartanod, hogy eleinte hibázol, hiszen a többiek nem arra fognak figyelni, hogy mit csinálsz, hanem inkább a saját táncukkal próbálnak szórakozni.

Nézze meg, mit csinálnak mások

Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell táncolni, akkor nézd meg, mit csinálnak mások. Főleg olyan dalokat, amiket még nem hallottál, vagy amelyeknek van koreográfiája, és nem igazán tudsz táncolni. Biztosan ezek lesznek a legbonyolultabbak, de senki sem születik úgy, hogy mindent megtanult.

Szabadulj meg a szégyentől, és kezdj el táncolni a diszkóban. Idővel még azt is érezni fogod, hogy remekül haladsz.

Tud gyakoroljon otthon, mielőtt a klubba megy hogy egy kicsit több magabiztosságra tegyen szert nyilvános tánc közben.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche