Ne dobd ki a kartondobozokat: 20 elképesztő ötlet

Források: ,

Csak egy-két kartondoboz kell hozzá

van otthon Ne szabadulj meg ettől a remek anyagtól, nézd meg, mire használhatod ezeket a dobozokat.

Ha valami ízlésesre vágysz otthonodba, mindenféle kosarakat kisebb-nagyobb dolgok tárolására, akkor mindenképpen nézd meg ezt a videót. Az ötletgyűjtés ebben az esetben az egyik legsikeresebb, ahol a szerző többnyire természetes zsinórt használ, és művészien elkészített kosarai nem csak használhatóak, de profi munkának is tűnnek.

Forrás: Youtube

Csomagolja be a kartont különböző anyagokkal

A natúr zsinórral becsomagolt vagy szőtt doboz mindenféle enteriőrbe illeszkedik és nagyon meggyőzően néz ki, de mivel egyedi tárolódobozt készítesz, használhatsz otthonodhoz illő színes madzagokat vagy szöveteket is. Ezenkívül ne féljen a mintáktól vagy az atipikus anyagoktól, például a pulóverektől.

Javítsa a doboz teherbírását

Még akkor is, ha a doboz zsinórral, jutával vagy más anyaggal van megerősítve, ne feledje, hogy a forró olvadékpisztollyal ragasztott illesztések nem bírják a nagy igénybevételt. Az ilyen polcok, dobozok teherbírását természetesen az anyag korlátozza, ezért gondolja át, mire fogja használni az alkotásokat.

Vagy merítsen ihletet más projektekből, amelyek emlékeznek erre. Ha van elég kartonod, rétegezd. Ilyen anyagból aztán egészen érdekes bútorok készülhetnek.

pinterest

Sajnáljuk, de a beágyazott tartalom már nem érhető el.

A macskák értékelni fogják a kartondobozt

Ha van macskád, akkor nem is kell sokáig gondolkodnod azon, hogy mit csinálj egy ilyen dobozból. A macskák köztudottan szeretik az ilyen kis zárt tereket, és bármi áron bejutnak oda, még akkor is, ha első pillantásra egyértelmű, hogy a tartály túl kicsi. Ez azonban nem riasztja el ezeket a kíváncsi bundákat.

A macskának elég egy enyhén nyitott vagy egy kis lyukkal ellátott doboz. Csatlakoztasson két dobozt egy csőből készült nyílással, vagy készítsen macskakaparót kartonból.

A gyerekek számára a doboz egész délutáni élmény lesz

Ha nagyon nagyok a dobozai, ajánlja fel kisgyermekeknek. Minden nagy doboz egy ház, egy kastély vagy egy űrrakéta. Ha segíteni akarsz a gyerekeknek, könnyen alkothatsz valami szépet. Legalább jelölőkkel vagy matricákkal szereld fel a gyerekeket, de jobb, ha magad vágod ki a lyukakat késsel.
Használhat azonban kis dobozokat is, és készíthet egy kis meglepetést a gyerekeknek, ami csak egy kis időbe kerül.

kapcsolódó cikkek

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche