Hisz a babonákban? Ezek szerint az egyik kedvenc szobanövényünk vonzza a balszerencsét, és negatívan befolyásolhatja a háztartás tagjainak anyagi helyzetét. Ellenőrizd, hogy véletlenül nincs-e ez a virág az ablakpárkányodon.

Bár az ilyen dolgokat nagy távolságtartással és szemrebbenéssel kellene megközelítenünk, mégis sokan vannak, akik hisznek a babonának. Meg vannak győződve arról, hogy bizonyos viselkedések és dolgok szerencsét hozhatnak, vagy éppen ellenkezőleg, balszerencse forrásai lehetnek. Ez utóbbit igyekeznek elkerülni, mint ördög a keresztet. Mint kiderült, a babona szerint bizonyos kedvenc szobanövények vonzhatják a balszerencsét, és az egyik állítólag rossz hatással van a pénzügyekre. Jobb, ha nem tartasz otthon egyet sem.

Vigyázz ezzel a növénnyel! Hoja pénzügyi balszerencsét hoz neked

Ez egy olyan hoja, amelynek virágai megjelenésükben a csillagokra hasonlítanak. Hoya rendkívül kecses és viszonylag kevés karbantartást igényel. Legvonzóbb tulajdonsága azonban a virágbimbók, amelyek apró csillagokra hasonlítanak. A hoja májustól júniusig virágzik. Virágai akár őszig is eltarthatnak.

A babona szerint a hoja pénzügyi balszerencsét hoz a háztulajdonosoknak. Azt mondják, minél szebben virágzik, annál nagyobb pusztítást végez a pénzünkön. Még „szegénységi növénynek” is nevezik. Azt is mondják, hogy hoja elriasztja a potenciális partnereket, és félreértéseket okozhat a kapcsolatokban.

Ezek a növények kivételesen balszerencsét hoznak. A lista hosszú

Érdekes módon elég terjedelmes azoknak a növényeknek a listája, amelyek a babona szerint nem tesznek jót nekünk. Hasonlóan babonásnak mondják a monstrumokat, a borostyánokat, a kendereket és a kaktuszokat is. A füzesről azt mondják, hogy balszerencsét hoz az egész házra. Egykor úgy hitték, hogy ezeket a növényeket a boszorkányok használták seprűik készítéséhez. És a monstera? Ez utóbbiról azt mondják, hogy negatív energiát termel, amely ingerlékennyé és morózussá teszi a háztartást. Ön hisz az ilyen babonákban?

Kapcsolódó cikkek:

A kertészek „szegénységi növénynek” nevezik. Nagyon veszélyes. Elég egy vágás.

Alvási problémái vannak? Talán ezek a virágok vannak a hálószobájában