Nejlonzacskóba tettem és a radiátorra tettem. Ez a trükk telitalálat. Az illata minden vendéget elragad

Nem kell drága légfrissítőt vásárolnia, ha azt szeretné, hogy otthona kellemes illatú legyen. Ahelyett, hogy pénzt költenél, saját magad is elkészítheted. Hogyan? Tanulj meg egy egyszerű trükköt, amellyel a kellemes illat sokkal tovább tart.

Fotó: magánarchívum

Minden háznak megvan a maga szaga, de néha a lakás kellemetlen szagúvá válik. Hogyan lehet megelőzni? A bolti légfrissítők hatásosak lehetnek, de hosszú távon nem hozzák meg a várt eredményt, mert illatuk csak egy ideig tart. BAN BENyt próbáljon ki egy házi készítésű légfrissítőt, amely egész nap jó illatú lesz.

Hogyan készítsünk házi légfrissítőt? Szükséged lesz egy zacskóra és citromhéjra

Hogyan készítsünk olyan természetes légfrissítőt, amely egész nap felfrissíti a lakását? Ön is elkészítheti radiátor segítségével. Hogyan? Nem kell mást tenni, mint lereszelni a citrom héját, és egy vászon- vagy fóliás uzsonnászsákba tenni.

Ha akarod, adhatsz hozzá néhány csepp illóolajat is. Táska kösd össze és szúrj ki néhány lyukat fogpiszkálóval vagy tűvel, majd helyezd a radiátorra. Ez egy nagyon egyszerű módja annak, hogy otthona kellemes illatú legyen. A radiátorból felszálló meleg levegő citrusillattal tölti meg az egész lakást.

Hogyan készítsünk légfrissítőt otthon? Íme két egyszerű recept, amelyek elfedik a kellemetlen szagot

Ha különösen zavar a lakásban a szag, akkor hatékony megoldás, ha folyadékkal keveréket készítünk a textíliák öblítéséhez. Csak öntsön 3 evőkanál öblítőt és egy evőkanál szódabikarbónát a tartályba . Nyersanyagok keverjük össze és tegyük arra a helyre, ahol el szeretnénk távolítani a kellemetlen szagot.

Egy másik út az keverj össze egy evőkanál mosóport 200 ml vízzel, körülbelül egy tucat csepp illóolajjal és 2 evőkanál alkohollal. Keverjük össze a hozzávalókat és spray-palackba öntjük. Az így elkészített légfrissítő biztosan sokáig elfedi a kellemetlen szagot.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Van otthon ilyen tűzhely? A szakértők figyelmeztetnek. Veszélyes lehet

Hogyan tisztítsuk meg a mikrohullámú sütőt? Házi készítésű módszerek az égett maradványok és a pattogatott kukorica szagának eltávolítására

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche