Számos tényező járulhat hozzá egy mérgező kapcsolat kialakulásához, beleértve a külső tényezőket is. Az egyik leggyakoribb oka annak, hogy egy kapcsolat mérgezővé válik, a személyiségi konfliktus. Néha két ember egyszerűen kihozza egymásból a legrosszabbat, és képtelenségük kijönni tökéletes környezetet teremt egy mérgező kapcsolat virágzásához.

Fotó: shutterstock/Golubovy

A szeretet önmagában nem elég – ezt mindannyian tudjuk. A mindennapi élettel kapcsolatos nézeteltéréseket, kibékíthetetlen jellemkülönbségeket, az élet kulcskérdéseiben nézeteltéréseket a legmelegebb érzések sem tudják túlélni, ha nem dolgozunk rajtuk. A kérdés az, hogy megéri? Az évekig tartó keresésen, próbálkozáson és hibán kívül hogyan remélhetünk segítséget? Egy kis segítséggel jön az asztrológia, amely az egyes csillagjegyek egyedi tulajdonságait elemezve választ adhat a párok égető kérdésére: Egyáltalán kompatibilisek vagyunk?

Természetesen ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy ezt az ajánlást kell követnie a döntés meghozatalakor – ez csak egy finom utalás arra vonatkozóan, hogy mire is érdemes odafigyelni. Ne felejtsük el, hogy a horoszkóp egy horoszkóp, és az élet az élet. Mindegyikünk más.

Az asztrológusok szerint mely zodiákus párok nem kompatibilisek egymással?

A Kos számára a legrosszabb pár a Bika

A Kos és a Bika nagyszerű barátok, de ha a romantikus kapcsolatokról van szó, szörnyű kombinációt alkotnak. Egyrészt van valakink, aki mindig a legjobbat próbálja kihozni magából, és utál a háttérben lenni. Viszont van egy makacs Bikánk, aki nem bírja, ha megkérdőjelezik a véleményét, főleg, ha esetleg a másiknak igaza van. Amikor ez a kettő összejön, rendkívül mérgező kombinációt hoznak létre olyan emberekből, akik szeretnek tanácsot adni, de nem fogadják el. Tovább rontja a helyzetet, hogy amikor a kapcsolat véget ér, a Kos visszatér a régi kerékvágásba, és megpróbál elszökni, míg a Bika a sarkára áll, és magyarázatot követel. Ördögi kör.

Az Ikrek számára a legrosszabb pár a Bak

Ők egy furcsa pár, nem egy 1970-es évekbeli amerikai sitcom imádnivaló szerelmesei. Ha egy vidám Ikrek és egy szorgalmas, feladatlistás Bak kapcsolatba lép egymással, az eredmény csak katasztrófa lehet. Az Ikrek szeretik a spontaneitást, a Bakok pedig megvetik, ami azt jelenti, hogy szinte lehetetlen olyan randevút megtervezni, amellyel mindkét jegy elégedett lenne. Míg a Bakok tíz perccel korábban szeretnének beérni az étterembe (mert a foglalásban ez van írva!), addig az Ikrek inkább kihagyják a vacsorát, és sétálnak a parkban. Az egyik ember vágyai boldogtalanná teszik a másikat? Ez a toxicitás definíciója.

A Bika legrosszabb párja – Ikrek

A Bika és az Ikrek szinte minden tekintetben összeegyeztethetetlenek, különösen, ha türelemről van szó. A Bikák arról ismertek, hogy szinte minden helyzetet túlélnek, az Ikreknek állandó változásokra és ingerekre van szükségük. Ez olyan kapcsolatokhoz vezethet, ahol az egyik mindent megtesz azért, hogy szakítson a másikkal, de a másik türelmes és bízik abban, hogy minden sikerülni fog. Végül mindkét jel időt pazarol.

Fotó: shutterstock/fizkes

A Rák legrosszabb párja a Vízöntő

A Rák és a Vízöntő olyan jelek, amelyek gyakorlatilag minden szinten vitatkoznak. A rák utálja, ha kijavítják, míg a Vízöntő szereti, ha kijavítják. A rák függetlenségre vágyik, míg a Vízöntő értékeli a csoportos tevékenységeket és a közösségi életet. A Rák nem akar mást, mint otthon maradni és Netflixet nézni, míg a Vízöntő semmi mást nem akar, mint „otthon” sátrat csinálni a Himalájában. Bármilyen kapcsolat a kettő között azzal a kockázattal jár, hogy az egyik oldal túl szigorú, a másik túl laza vádaskodásokká alakul. Miért van rá szükséged?

Az Oroszlán számára a legrosszabb pár a Skorpió

A Skorpiók szívesen töltik napjaikat az élet legfontosabb kérdéseivel, míg az Oroszlánoknak olyan partnerre van szükségük, aki csak egy dologra összpontosít: rájuk. Az oroszlánok úgy érzik, ők a legfontosabbak, és úgy gondolják, hogy sok figyelmet és dicséretet érdemelnek, míg a Skorpiók nem szívesen osztanak ki dicséretet, hacsak nem gondolják, hogy valaki igazán megérdemli. Tovább rontja a helyzetet, hogy Oroszlánnak nem okoz gondot máshol keresni a dicséretet és a figyelmet, ami az őrületbe kergeti a közismerten féltékeny Skorpiót. Ez a pár az egyik legmérgezőbb az állatövben.

A Szűz legrosszabb párja a Halak

A Szűz-Halak toxicitása egy fő konfliktusban csapódik le: a Szűz azt akarja, hogy a Halak kihúzzák a fejüket a felhők közül, a Halak pedig azt, hogy a Szűz csatlakozzon hozzájuk, és együtt ringasson velük a felhőkben. A Szűz és a Halak egy másik pár, amely nagyon jól működik barátként, az ellentétek megközelítésének kisebb az esélye a sikerre egy romantikus kapcsolatban, ahol valószínűleg mindketten csalódottak lesznek. Melyik álmodozó szeretne kirángatni a fantáziájából, hogy számlákról beszéljen? Melyik gyakorlatias ember szeretne 20 percet eltölteni azzal, hogy boncolgassa partnere legújabb álmát a bohócokról? Ideális esetben ezek ketten csak barátok maradnak.

A Mérleg számára a legrosszabb párja a Szűz

Ez azon helyzetek egyike, amikor mindegyik a másikból a legrosszabbat hozza ki. A kritikus Szűz nagyon be tud jutni a Mérleg fejébe, a Mérleg pletykás oldala pedig bizalmatlanná teszi a Szűzet. Mindkét jel nagy beszédű, de egyikük sem szereti átadni a szót valaki másnak, ami azt jelenti, hogy valószínűleg az egész vacsorát magukról beszélik. Mindkettő hajlamos bosszantani a másikat, ami mérgező viselkedéshez vezethet.

Fotó: shutterstock/CandyBox Images

A Skorpió legrosszabb párja – Oroszlán

Vegye figyelembe, hogy ez mindkét irányban működik. Ilyen erős a kapcsolatuk? Az Oroszlán arroganciája túl sok lesz a Skorpió számára, ami folyamatos nézeteltérésekhez vezet köztük. Tekintettel mindkét jel kirobbanó érzelmi természetére, valószínűleg egy párról van szó, akik nyilvánosan veszekednek. Mérgező hatásuk valószínűleg hatással lesz a barátokkal való kapcsolataikra, akik nem lesznek elragadtatva attól, hogy már sokadik alkalommal vitatkoznak arról, ki hívott először az első randevú után.

A Nyilas legrosszabb párja – Halak

A Halak egyik jellemzője, hogy nagyon hosszú ideig képesek haragot tartani, míg a Nyilas rendkívül elnéző. A Nyilas nem érti, hogy a Halak miért akarják megismételni a két hónappal ezelőtti vitát, a Halak pedig úgy gondolja, hogy a Nyilas nem értékeli az érzéseiket. Ez sok végtelen vitához vezet, amelyek legalább havonta egyszer megismétlődnek, mert soha nem oldódnak meg igazán (azaz az abszolút legrosszabb viták).

A Bak legrosszabb párja a Mérleg

A Bak és a Mérleg szereti a szexet, és fontosnak tartják az életükben, de nem valószínű, hogy szexuális kötelék alakul ki közöttük, mert egyszerűen nincs köztük kémia. Ők ketten valószínűleg barátként indulnak, és csak akkor lépnek kapcsolatba, ha rájönnek, hogy valami hiányzik a kapcsolatukból. A Bak is nehezen beszélhet egy Mérleggel, ami olyan kapcsolatot eredményezhet, ahol az unalom uralkodik.

A Vízöntő számára a legrosszabb párja a Bika

Nem is különbözhetnének jobban. A Bika azt akarja, hogy a Vízöntő otthon üljön velük, ami korlátozza és frusztrálja a Vízöntőt. A Vízöntő valahova messzire elkalandozik, ami felkelti a rászoruló Bika figyelmét, és valószínűbb, hogy valaki (valószínűleg a Bika) összetörve távozik. Nos, ezt nem akarod, ugye?

Fotó: shutterstock/UfaBizPhoto

A Halak legrosszabb párja – Kos

A Halak utálják, ha megmondják, mit tegyenek, és a Kos nem szeret jobban, mint átvenni a vezetést. Ez nagyon robbanásveszélyes kapcsolathoz vezethet, mivel mindketten megpróbálják átvenni az irányítást a legkisebb dolgok felett is. Még az éttermet sem lehet választani. Ráadásul a Kos azon hajlama, hogy időnként botot szúr egy hangyabolyba, örökre megbántja a Halakot. Ostobaság.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Váratlan jóslat 2024-re. Különleges időszak lesz egy csillagjegy számára

Csillagjegyek a legbátrabbaktól a legfélénkebbekig. Te melyikben vagy?