Nem is tudtad, hogy ez ilyen egyszerű: hogyan kell répát főzni az éttermekben

Nem is tudtad, hogy ez ilyen egyszerű: hogyan kell répát főzni az éttermekben

A cékla az… Előnyeit tekintve könnyen helyettesítheti az avokádót. Ez a fényes és ízletes zöldség sok étel szerves része.

De néhányuknak a céklát elő kell főzni. És ez a folyamat hosszú és fájdalmas időt vesz igénybe. A zöldség ízét és jótékony tulajdonságait nehéz megőrizni. Elmesélték, hogyan dolgozzák fel a céklát az éttermekben. Ez a módszer sokkal gyorsabb és jobb, mint a hagyományos főzés.

Először is figyeljen a répa fajtájára. Ha maga a zöldség takarmány és íztelen, akkor már nem lehet kellemes ízt elérni belőle.

A következő kihívás a megfelelő előkészítés. Elmondjuk, milyen trükköt alkalmaznak a drága éttermekben. A céklát meg kell mosni és meghámozni. Ezután több darabra vágjuk. Ha közepes a cékla, akkor két, ha nagy, akkor négy darabra.

Helyezze a darabokat egy kivajazott vagy kivajazott tepsibe. A répát is megkenjük, hogy ne legyen száraz. Ebben a szakaszban nem kell fűszereket hozzáadni, még sót sem.

Süssük a zöldséget körülbelül 45 percig 180 fokos hőmérsékleten. Ha kész a cékla, fogpiszkálóval könnyen átszúrjuk.

Hűtsük le a céklát, mielőtt salátához szeletelnénk. Ezt követően bármilyen módon összetörhető.

Egy másik lehetőség, ha az egész céklát sütjük, fóliába csomagolva. Így hosszabb lesz, de még finomabb. Azt is mondtuk, hogy az elkészített ételekben tartson egy merőkanalat vagy kanalat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche