Nem kell konditerembe járni: 4 egyszerű gyakorlat, amelyek segítségével otthon is elkészítheti álmai alakját

Nem kell konditerembe járni: 4 egyszerű gyakorlat, amelyek segítségével otthon is elkészítheti álmai alakját

Nem régen beszéltünk arról, hogy… Ebben az anyagban pedig megtudhatod, melyik 4 gyakorlat segít abban, hogy megszerezd álmaid alakját, és lecseréld az edzőtermet.

A híres fitneszedző Instagram-oldalán olyan egyszerű gyakorlatokat oszt meg, amelyekkel korrigálni lehet az alakod, és jó formában tartani az összes izomcsoportot. Ezek megismétléséhez csak egy kevés kell: egy fitnesz szőnyeg és egy gumiszalag. Az anyagunkban további videókat talál gyakorlatokkal, amelyek segítenek formában maradni anélkül, hogy edzőterembe menne.

Gyakorlat gumiszalagokkal az egész testre

Ha hatékonyan szeretnél otthon edzeni, akkor vegyél magadnak néhány fitneszszalagot. Ez a berendezés ideális az izmok erősítésére és a test feszesítésére. A rugalmas szalagoknak köszönhetően a terhelés egyenletesen oszlik el a gyakorlatok során, ami fokozza azok hatékonyságát. Csak kövesse Katie-t ebben a videóban, és hamarosan látni fogja az eredményeket!

A szép hasizmokért

A kínzó hasizom gyakorlatok a múlté. Néhány egyszerű eszköz segítségével Katie könnyebb és alternatív módszereket mutat be a hasizmok erősítésére.

Kézi edzés

Nem kell edzőterembe menned, hogy tonizáld a karjaidat. Mindössze annyit kell tennie, hogy otthon végezze el ezeket az egyszerű Katie-gyakorlatokat. Az edző azt mondja, hogy nem fog azonnal látni az eredményt, de a karizmokon végzett folyamatos munka meghozza gyümölcsét.

Karcsú lábakhoz

Katie azon a véleményen van, hogy jobb kevesebbet mozogni, de rendszeresen. Ezenkívül az ilyen lábgyakorlatokhoz csak egy kanapéra vagy egy kényelmes székre van szüksége.

Emlékeztetünk arra, hogy korábban írtunk arról, mennyire hasznosak az otthoni edzésekhez. Marina Borzhemskaya fitnesz edző megnevezte az alapvető szükséges dolgokat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche