Nem rendeltetésszerűen: 5 nem nyilvánvaló eset, amikor jól jöhet a nedves törlőkendő

Nem rendeltetésszerűen: 5 nem nyilvánvaló eset, amikor jól jöhet a nedves törlőkendő

A nedves törlőkendők a rendeltetésüktől eltérő célokra is használhatók. Például tökéletesen eltávolítják a gyapjút a bútorokból, és segítenek megszabadulni a rossz szagoktól a szekrényben. Összegyűjtöttünk 5 nem nyilvánvaló módszert a nedves törlőkendők használatára.

Gyapjú eltávolítása kárpitozott bútorokról

Ha van házi kedvence, akkor valószínűleg ismeri a bútorra tapadt szőr problémáját. A legjobb módja a ragacsos henger eltávolításának, de ha nincs kéznél, használhat szokásos nedves törlőkendőt. Törölje le a kanapékat, szőnyegeket és egyéb bútorokat, ahol gyapjú gyűlt össze. Remek munkát fognak végezni ezzel a problémával.

Illatos dolgok

A tisztítóoldattal átitatott törlőkendők a szekrényben tárolt tárgyak illataként szolgálhatnak. Csak helyezzen néhány szalvétát a ruhaneműtartóra – néhány óra alatt megszárad, de az illata megmarad.

A kellemetlen szag eltávolítása a cipőkből

Ha problémája van a cipő szagával, a nedves törlőkendők segíthetnek megszüntetni. Törölje le a cipő belsejét egy ronggyal, hogy megszabaduljon a kellemetlen szagoktól.

A vasalótalp tisztítása

Sok háziasszony nedves törlőkendővel távolítja el a szennyeződéseket a vasalótalpról. Melegítse elő a vasalót minimális hőmérsékletre, és törölje le a vasalót szalvétával.

Autóápolás

A nedves törlőkendők az autósok számára is hasznosak lehetnek. Használhatók a műszerfal letörlésére, a madárürülék nyomainak és a szélvédőre tapadt rovarok eltávolítására.

Oszd meg ezeket az ötleteket barátaiddal! Ne hagyjon ki 5 szokatlan módot sem. Kiderült, hogy használható a hőség elleni küzdelemben és a sminkben.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche