Nem sikerül. A macskatrükk, amitől pislogás nélkül maradsz

Van ilyened, és szeretnéd tesztelni a figyelmüket? Nos, nem szabad figyelmen kívül hagyni egy olyan trükköt, amely már elterjedt közösségi hálózatok és hogy sok macskatulajdonos megpróbálta már. Egy trükk, amivel olyasmit értek el, amit talán soha nem értek el, ha figyelembe vesszük, hogy sok macska általában eléggé vonakodik az odafigyeléstől, sőt, nem szokott jönni, ha hívják. Alább ismerjük meg, a macskatrükk, amitől pislogás nélkül hagysz, mert soha nem sikerül.

A vírusos trükk, ami meglepi a macskákat

A macskák nagyon intelligens és kíváncsi állatok, de ők is azok Azt mondják róluk, hogy nagyon függetlenek és bár lesznek olyan macskák, amelyek bújósabbak, mint mások, általában nem figyelnek oda, ha hívják. Azonban, Van egy trükk a TikTokon, amely elsöpri a macskatulajdonosokatmert hatékonyan figyel rád kedvenced.

A szóban forgó trükk nem más, mint egy nagyon specifikus hangzás használata, amit a tiktoker, @_selenesa mutatott meg, és ez sikerült felhívnia macskája figyelmét. Az általa feltöltött videóban megmutatja, hogyan reagál az egyik macskája egy nagyon sajátos hangra: egy másik macska nyávogására.

«Láttam egy TikTokon, hogy ha ezt a hangot lejátszod a macskáidnak, odajönnek hozzád ölelgetni.», írja abban a videóban, amelyben lefekszik és Amint megszólal a nyávogás, megjelenik az egyik macskája, és nem habozik feléje indulni.

A videó szenzációt keltett a macskabarátok körében, akik dicsérték az állat intelligenciáját és gyengédségét. Sokan megjegyezték, hogy megpróbálták ugyanazt a hangot, és ugyanazt a reakciót kapták és hogy a macskáik rájuk ugrottak, bár a legtöbben egyetértenek abban, hogy ahelyett, hogy ölelkezni akartak volna, a másik macskát nyávogni akarták.

És mások is ezt kommentálják Ugyanebben a videóban egy második macska is megjelenik ami nem mozdul a hangra, valami olyasmi, ami egyformán szórakoztatta és meglepte őket.

Meghagyjuk a videót hogy hallgasd a hangot, és ha van macskád, tedd próbára a macskáddal. Mit gondol, hogyan fog reagálni?

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche